Šimon a Julo normálne stratia reč: Aha, akú historku si zas Žeňa po zatknutí vymyslí!

Žeňa Chrabrenko je známy tým, že je hotový majster vo vymýšľaní výhovoriek, ktorými dokáže ospravedlniť azda čokoľvek. Čo sa však bude snažiť nahovoriť policajtom, keď ho spolu s Emilom znovu zatknú v lese, vás rozseká!

Pašeráci z Krivého sa po dlhej dobe opäť pustili do akcie. Tentokrát bolo ich úlohou preniesť z Ukrajiny množstvo vzácneho a drahého šafranu. Väčšinu zarobených peňazí chcela Zorka venovať na Jergušovu operáciu a zvyšné si mali členovia akcie rozdeliť. Po prvý raz mala pašovanie zmenežovať Lýdia, ktorú hlava klanu považuje za veľmi šikovnú a schopnú. A ukáže sa, že sa naozaj nemýlila.

Keďže sa na hranici sprísnili kontroly, bolo Lýdii jasné, že osvedčeným spôsobom nič neprenesú. Vymyslela preto diabolský plán, do ktorého zakomponovala aj nič netušiaceho farára Bohuša. Súčasťou plánu bolo, že kým on im bude tovar prenášať, pozornosť policajtov vezmú práve Emil a Žeňa. Tí však o ničom netušili a tak, keď ich zatknú, budú presvedčení o tom, že ich dni sú zrátané. Šimon ale zistí, že v ich batohoch sa nachádza len obyčajná hlina. Pašeráci budú v šoku, no prekvapenie na sebe neukážu. Práve naopak. Žeňa ako majster vo vymýšľaní výhovoriek povie, prečo šli s Emilom cez les s batohmi plnými zeminy. Keď jeho vysvetlenie budú počuť Šimon a Julo, normálne stratia reč. Uveria jeho historke?

Hranica - Zena a Emil Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica