Sergej si pomaličky získava jej srdce: Aha, Viky mu konečne prejaví svoje city!

Mladá Brázdová celý čas prízvukuje, že Sergeja ako životného partnera nechce, aj keď s ním čaká dieťa. Avšak, kým jedno hovorí, druhé robí. Každému je už na prvý pohľad jasné, že jej na ňom záleží a naplno to dokáže v dnešnej časti Hranice!

Sergej Otčenáš pôsobí nezodpovedne, ľahkovážne a prelietavo, no kto ho naozaj pozná, vie, že má veľmi dobré srdce. Hoci rád preháňa, zveličuje a všetkým sa chvastá, nie je za tým zlá povaha, ale skôr nízke sebavedomie. Zdá sa, že si to postupom času začala uvedomovať aj Viky, ktorá s ním čaká dieťa. Spočiatku absolútne vylučovala, že by mohli tvoriť pár. Dokonca Sergeja odmietla, keď ju požiadal o ruku.

Mladému Otčenášovi na nej ale veľmi záleží. Preto sa snažil robiť všetko pre to, aby ju presvedčil o tom, že si ju zaslúži. Významne mu v tom pomohol aj jej otec Drahoš, ktorý mu prezradil, čo má Viky rada a čo neznáša. Budúca mamička si tak začala na ňom postupne viac všímať tie dobré veci, než tie zlé. Sergej to zaklincuje, keď jej ukáže pozemok, na ktorom by chcel pre nich všetkých postaviť dom. Viky bude poriadne dojatá a neubráni sa slzám šťastia. City ňou budú lomcovať natoľko, že otca svojho dieťaťa spontánne objíme a neohučí ho ani vtedy, keď ju chytí za zadok. Znamená to, že ho vzala na milosť a predsa len budú tvoriť krásnu a šťastnú rodinu?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica