Šarmantná Diana svojím povolaním všetkých prekvapila: Tipovali by ste, že robí TOTO?

Do Inkognita chodia najčastejšie ľudia s rôznymi zaujímavými a netradičnými profesiami. Občas však prídu aj takí, ktorí majú síce klasickú prácu, no je v niečom originálna. Prípadne, ju vykonáva príslušník iného pohlavia, než je obvykle zaužívané. A to sa stalo aj v pondelkovej časti.

V pondelkovej časti Inkognita sa predstavila sympatická mladá dáma Diana, ktorá má netradičné zamestnanie. Lepšie povedané, tradičné, no len málokto by tipoval, že robí to, čo robí. Tmavovláska je totiž kominárka! V poslednej chvíli sa na jej zamestnanie podarilo prísť aj našim hádačom, ktorí z toho boli poriadne prekvapení. „Povedali by ste to o tejto žene? Že je kominárka? Ja som si bol istý, že toto už nemôže zabrať a neuhádnete,“ povedal známym tváram v paneli moderátor Vlado Voštinár.

Kominárka Diana o svojej práci v rozhovore aj čo-to prezradila. „Bývajú ľudia prekvapení, keď prídete vy?“ spýtal sa Vlado. „Väčšinou mám už stálych zákazníkov, ale áno. Boli to prekvapenia. Nikto ma väčšinou nečaká,“ odvetila. „A ešte, keď prídete komínom,“ zareagoval pohotovo Mišo Hudák. „Ľudia sa chytajú gombíkov, keď vás vidia?“ opýtal sa ešte Voštinár. „Áno, tak na tajňáša sa snažia, ale je to všetko vidieť,“ zhodnotila. Diana tiež prezradila, že v porovnaní so Slovenskom v zahraničí vykonáva túto profesiu oveľa viac žien. „V zahraničí to nie je nič neštandardné. Tam tie baby sa tomu naozaj venujú. Na Slovensku už tiž pribúdajú dievčatá, je nás asi pätnásť,“ vysvetlila. „Tak to už môže byť aj Miss Kominárka v takomto počte,“ dodal Hudák so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito