Sexsymbol Ján Koleník opäť zahviezdi na JOJke: V takejto úlohe ste ho ešte nevideli!

Na obrazovkách televízie JOJ už čoskoro odštartuje výnimočný seriál Jenny, v ktorom si jednu z hlavných postáv zahrá aj obľúbený herec Ján Koleník. Hoci už hral v nejednom seriáli, tentoraz sa predstaví v naozaj netradičnej úlohe.

Výnimočný rodinný dramatický seriál Jenny prinesie emotívny, odvážny, no zároveň vtipný príbeh mladého dievčaťa, ktoré sa musí vyrovnať s onkologickým ochorením. Hlavnou hrdinkou je obyčajná veselá pubertiačka Jenny, ktorá miluje tanec a sladkosti. Takou chce zostať aj napriek zmenám, ktoré sa dejú na jej tvári, aj v jej vnútri. Svet sa jej obráti naruby, keď jej do života namiesto prvej lásky vpadne leukémia. Jej najväčšou oporou bude jej otec Milan, ktorého si zahrá obľúbený herec Ján Koleník. Ten sa na JOJke predstavil v seriáloch ako Panelák, Zoo, 1890 či Za sklom. Na rozdiel od predchádzajúcich úloh, v tejto nebude magnetom pre ženy, ale útočiskom pre svoje deti. Zahrá si muža, ktorému sa zrútil svet. A to rovno dvakrát. Najprv príde o ženu svojho života a matku svojich detí. Potom jeho dcéra ťažko ochorie. Lenže v Milanovi sa skrýva viac sily, než si možno sám myslí.

O čom bude seriál Jenny?

Hlavná hrdinka je 15-ročná vášnivá tanečníčka, ktorá žije len s otcom a mladším bratom. Počas tréningu na tanečnú súťaž začne pociťovať slabosť a príznaky choroby. Postupne sa cíti čoraz horšie a jej telo v istom momente zlyháva. Hoci dúfa, že je to len obyčajný vírus, z ktorého sa rýchlo vylieči, krutá realita onkologickej diagnózy prevráti život naruby nielen jej, ale aj celej rodine. Otec, ktorý už prišiel o manželku, sa cíti bezmocný. Mladšiemu bratovi zas chýba sestrička. Po počiatočnom šoku však v sebe Jenny objaví veľkú silu, pričom odhodlanie bojovať jej dodáva aj rodina. Keďže život je nevyspytateľný, i v tom najhoršom období prináša čosi dobré. Sympatická tínedžerke si v nemocnici nájde priateľa Olivera a aj svojho strážneho anjela v podobe sestričky Laury. Oporou budú pre ňu aj kamarátky-tanečníčky, ktoré za múry nemocnice vnesú pohyb a rytmus. Seriál Jenny sa odohráva na mieste, ktoré v realite nechceme nikdy zažiť. Rozpráva príbeh o rakovine, ale rozpráva to cez postavy, ktoré sú pripravené bojovať a nestratiť humor ani nadhľad.

Vypočujte si titulnú pieseň k seriálu Jenny: