Maroš Kramár ukázal svoju luxusnú kuchyňu: Tak to je hotové kráľovstvo!

Obľúbený slovenský herec sa v roku 2019 presťahoval do luxusnej vily v tichej lokalite Dunajskej Lužnej. Napriek tomu, že už pár snímok zo svojho domu na sociálnych sieťach zdieľal, doteraz nenechal nahliadnuť svojich fanúšikov dovnútra poriadne.

Potom, čo sa Maroš Kramár rozviedol so svojou manželkou, právničkou Natašou Nikitinovou, presunul sa zo spoločného bývania do Dunajskej Lužnej. Nehnuteľností mal tento manželský pár hneď niekoľko, pretože to pre nich bola dobrá investícia. Po rozvodovom konaní Kramárovi zostala luxusná vila v Rovinke, kde v súčasnej dobe býva so svojou aktuálnou partnerkou Inou. Ďalej má tiež prepychový byt v lukratívnej časti Bratislavy. Podľa toho, čo dáva na sociálne siete, ale trávia najviac času práve vo svojej vile na brehu jazera.

Aby tiež nie. Tu si môže dokonale užívať pokoj, súkromie, svojho štvornohého miláčika a aj mladšiu priateľku. Jeho followeri podľa príspevkov, ktoré tu a tam dáva na sociálne siete, už majú celkom jasnú predstavu, ako to vo vnútri vyzerá: Priestrannej obývačke dominuje na stene veľkoplošná televízia, pred ktorou je postavená hnedá kožená sedacia súprava. Vedľa sedačky sa nachádza kuchyňa či minibar. Z tejto miestnosti vedú točité čierne schody do druhého poschodia, kde sa nachádzajú ďalšie obývacie priestory. A za presklenými posuvnými dverami sa rozkladá terasa s výhľadom na jazero, do ktorého sa môže vrhnúť rovno z móla.

Herec teraz nechal novo nahliadnuť do svojho kuchynského kráľovstva, kde vznikajú rôzne dobroty. Tento kútik jeho bývania je zariadený skutočne veľmi moderne, v kombinácii prírodnej farby dreva s tmavými matnými skrinkami. Nechýbajú tu rôzne spotrebiče či kávovar, stojan plný dobrých vín, elegantné poličky či keramická varná doska. V takej kuchyni je určite radosť variť. Hercovi to na fotkách za sporákom, ako pripravuje jedlo, naozaj pristane a zdá sa, že skutočne vie, čo robí, nie iba pózuje na video. Svojím kuchárskym umením určite potešil aj svoju spoločnosť, ktorej prichystal lahôdku skutočne vycibrenú – prepeličie vajíčka! 

Zdroj: IG/maroskramar

Sledujte seriál Lajna s Marošom Krámarom dnes po skončení Česko Slovensko má talent!