Braňo Deák priznal, ako sa cítil v úlohe hokejistu: TÚTO vec mu nezávidí nikto z nás!

Herca môžete sledovať v populárnom českom seriáli Lajna. Tretia séria je plná skvelých slovenských hercov a výnimkou nie je ani Braňo Deák. Aký je jeho vzťah k hokeju?

"Prvé, čo sa ma spýtali, keď ma chceli pozvať na kasting, bolo, či viem korčuľovať," priznal sympatický herec pre Topstar. Braňo sa ponuke ihneď potešil a povedal, že s korčuľovaním nemá problém. Hokej mu je dokonca blízky. "Potom mi poslali scenár, kde som zistil, že som brankár, ktorý si veľmi nezakorčuľuje. Akurát do strán. Nie, to je málo!" Pomyslel si herec, ktorý si získal veľké množstvo fanúšičiek aj vďaka svojmu vzhľadu. Priznal však, že stvárniť hokejistu má množstvo mínusov. "Ten hokejový mundúr je veľmi nevkusne voňavý. Dal som si chirurgické rukavice a na to som si dal tie smardľavky " povedal na rovinu o svojom seriálovom kostýme! 

​Deáka ste v seriáli mohli vidieť prvýkrát minulý týždeň, toľko priestoru teda nemá, za to však poriadne zamieša karty na hokejových majstrovstvách v seriáli. Do Lajny prichádza ako posila, ktorá má zachrániť slovenský reprezentačný tím. Brankár bude sedieť prevažne na striedačke, keď sa však dostane na ľad, budú sa diať zázraky. Presvedčiť sa o tom môžete už večer na obrazovkách TV JOJ. Dnes vás čaká finálna časť tretej série, ktorá rozhodne o osude Slovákov v seriáli Lajna! 

Sledujte seriál Lajna s Braňom Deákom v dvoch častiach za sebou dnes o 23:00 na JOJke!