Z „missiek“ sa stali moderátorky, no malo to háčik: Pozrite sa, ako sme ich potrápili!

Zvládli prečítať náročné jazykolamy?

Finalistky Miss Slovensko pred pár dňami absolvovali príjemné popoludnie v našej televízii. Počas krátkej exkurzie sme im ukázali priestory, v ktorých vznikajú viaceré relácie, pričom sme ich zasvätili aj do tajov spravodajskej réžie. Následne sme dievčatá zobrali do spravodajského štúdia, kde sme ich posadili rovno do moderátorského kresla. Finalistky sme dopredu upozornili na to, že budú čítať z čítačky rôzne texty, no zámerne sme im nepovedali, z čoho budú pozostávať. Pre najkrajšie Slovenky sme si totiž pripravili zahlásenia, ktoré sa skladali z náročných jazykolamov vymyslených špeciálne pre túto príležitosť. „Missky“ teda nemali žiadnu možnosť pripraviť sa na svoju chvíľu pred kamerou. Jediná, ktorá sa do aktivity nezapojila, bola Nikola Kvasnicová, pretože pre problémy so zrakom na text nedovidela. Na moderátorskej stoličke ju ale vystriedala náhradníčka Dominika Dávidová. 

Finalistky Miss Slovensko 2016 čítali tieto texty:


Tatranskou Lomnicou lomcuje lomoz. Levoslav Lomnica zlomil neprelomiteľný rekord. Ukázalo sa, že jeho lomenica je zo všetkých lomeníc tá najlomenicovatejšia. Lomnica je právom hrdý, že je z Lomnice. Hlavu si láme len nad zlomeninou, ktorú si spravil v lome v Lomnej. 

Premiér pozná priority. Hoci v priemere nechodí na premiéry, teraz si prvenstvo vychutnal. Cez víkend prišiel na premiéru filmu o priemernom priemysle. Prenikla informácia, že premiér dostal pozvánku už na predpremiéru, ale pre premiérovské povinnosti v pravom priemysle prišiel až teraz. 

Žeby už žaby žuvali žuvačky? Obec Župčany zožiera žeravý žiaľ, pretože žulové a živcové žľaby v miestnej žumpe zažili šok. Zaplnili ich žuvačky. V župčanských žumpách pritom žijú len žaby, ktoré žujú žemle. Stalo sa to po žatve, keď zožali až až raže a ďalšie zbožie. 

Ktorá z dievčat to podľa vás zvládla najlepšie? Vyjadrite svoj názor prostredníctvom hlasovania!