Zvodná blondínka Leona klame telom: Odpadnete, čo ukrýva pod výzorom nežnej krásky!

Rodená Bratislavčanka získala v Miss Slovensko 2020 poradové číslo 8. Leona má svoj život dokonale naplánovaný, rozvrhnutý a medzi jej plány rozhodne patrí aj súťaž krásy. Práve v nej chce ľuďom dokázať, že aj krásne dievčatá môžu byť múdre.

Leona Novoberdaliu má 22 rokov, pochádza z Bratislavy a v súťaži krásy Miss Slovensko 2020 má poradové číslo 8. Prezradila o sebe, že ako dieťaťu jej diagnostikovali hyperaktivitu a tak jediným spôsobom, ako ju udržať „na uzde“, bolo prihlásiť ju na množstvo krúžkov. Zoznam jej aktivít je preto naozaj pozoruhodný. Dlhé roky sa venovala krasokorčuľovaniu, baletu, gymnastike, fitnesu a tenisu. Neskôr jej chrbtica už nezvládala toľký nápor a tak musela spomaliť. Aktívneho pohybu sa však nevzdala, akurát si vybrala taký, ktorý jej neohrozoval zdravie. Od pätnástich rokov sa venuje joge a plávaniu.

S jej činorodosťou zrejme súvisí aj škola, ktorú si vybrala. Leona totiž v Londýne vyštudovala politickú ekonómiu, čím jej život nabral úplne iný rozmer. Ako veľmi mladé dievča bola totiž v cudzine odkázaná len sama na seba, čo ju podľa jej slov naučilo veľkej samostatnosti. Preto toto štúdium berie ako výbornú skúsenosť. Aktuálne pracuje vo finančnej inštitúcii, ktorá sa zaoberá investíciami. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila preto, lebo to odmalička bolo jej snom, ktorý si chcela splniť.

8.Leona Novoberdaliu Zdroj: archív L.N., Miss Slovensko

​Sledujte finále Miss Slovensko už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!