Tomu sa povie žena do voza aj do koča: Neuveríte, ČO je záľubou tejto sexi kočky!

Vanessa má v súťaži Miss Slovensko 2020 poradové číslo 9. a je prototypom ženy, akú by chcel každý muž. Nielenže je táto blondínka veľmi atraktívna, ale nesmrdí jej ani ťažšia manuálna práca.

Vanessa Šabíková má 20 rokov, pochádza z Hronského Beňadika a v súťaži krásy Miss Slovensko 2020 má poradové číslo 9. Modrooká blondínka, ktorá sa veľmi ponáša na našu kolegyňu zo spravodajstva, Hanku Zavřelovú Gallovú, je naozaj ženou do voza aj do koča. Pochádza z dediny a žije v rodinnom dome s veľkou záhradou, v ktorej pestujú veľa zeleniny a ovocia. So starostlivosťou o rastlinky a plodiny pomáha často a rada. Nebojí sa zašpiniť si ruky a pustiť sa do manuálnej práce akými sú rýľovanie, okopávanie, polievanie či hnojenie. Dokonca tvrdí, že sú to jej záľuby.

Vanessa vyštudovala na pedagogickej škole odbor pedagogické lýceum, ktorý bol zameraný na prácu s deťmi, ktorú sú zdravotne znevýhodnené. V rámci štúdia absolvovala množstvo praxe s takýmito deťmi, čo v nej rozdúchalo plameň dobrovoľníctva a charitatívneho zmýšľania. Práve tieto skúsenosti by rada využila v Miss Slovensko, ktorá má dlhé roky aj charitatívny rozmer. V súťaži krásy určite využije aj skúsenosti s modelingom, ktorý robila pre svoj výzor najmä v ázijských krajinách. Vďaka tejto práci navštívila krajiny ako Kórea, Čína či Japonsko.

9.Vanessa Šabíková Zdroj: archív V.Š., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!