Misska Viktória je rozhľadená ako málokto: Má len 20 rokov, no už precestovala kus sveta!

Má množstvo zážitkov, veľa toho zažila a len máločo ju dokáže prekvapiť či zaskočiť. Reč je o finalistke Miss Slovensko 2020 s poradovým číslom 11. Blondínka Viktória Špotáková je skrátka ostrieľaná a vie, čo od života chce.

Viktória Špotáková má 20 rokov, pochádza z Marianky a v Miss Slovensko 2020 má poradové číslo 11. Sympatická blondínka s materským znamienkom nad hornou perou ako Cindy Crawford vyrastala ako jedináčik. Sama o sebe prezradila, že na ňu naozaj platí to, čo sa hovorí o deťoch bez súrodencov. Vraj bola vždy rozmaznávaná a obskakovaná. Zaujímavosťou je, že už od šiestich rokov sa stretávala s ľuďmi z celého sveta a s rôznymi kultúrami. Chodila totiž na súkromnú medzinárodnú zahraničnú základnú školu. Podobné štúdium mala aj na strednej škole a medzinárodnej škole ostala verná aj na vysokej. Aktuálne študuje na americkej škole vo Viedni odbory manažment a psychológia.

Popri medzinárodných školách získala veľký rozhľad, vďaka ktorému ju už nič neprekvapí, aj prostredníctvom modelingu. Tri mesiace strávila v Bangkoku, dva mesiace v Istanbule a absolvovala aj mnoho fotení po Európe. V detstve sa venovala maľovaniu a výrobe keramiky, k čomu ju viedla aj jej mama. Okrem toho robila 6 rokov karate a na strednej škole hrávala aktívne basketbal, futbal a volejbal. V súčasnosti medzi jej záľuby patria napríklad jej dvaja psíkovia, s ktorými rada chodí na prechádzky.

11.Viktória Špotáková Zdroj: archív V.Š., Miss Slovensko

​Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!