Pomôže jej to uspieť na súťaži Miss? Sympatická Alex vyniká znalosťou cudzích jazykov!

Finalistka Miss Slovensko 2020 s poradovým číslom 10, Alexandra Svrčková, má široký záber záľub a medzi ne rozhodne patria aj cudzie jazyky. Práve znalosť niekoľkých svetových rečí by jej mohla dopomôcť k úspechu na súťaži krásy.

Alexandra Svrčková má 20 rokov, pochádza z Prievidze a v súťaži Miss Slovensko 2020 má poradové číslo 10. Finalistka s najkrajším úsmevom miluje knihy, hudbu a má naozaj široký záber koníčkov. Ako dieťa na základnej škole chodila na mtematické, fyzikálne a geografické olympiády, na ktorých sa v okresných kolách umiestňovala na popredných priečkach. Strednú školu si však vybrala z úplne iného súdka. Prihlásila sa totiž na španielske bilingválne gymnázium v Žiline. Plynule hovorí anglicky a španielsky. Aktuálne študuje v Prahe na Vysokej škole ekonomickej na fakulte Medzinárodných vzťahov. Vybrala si odbor Medzinárodný obchod.

Rada trávi čas s kamarátmi, s rodinou, ale najmä so svojím priateľom Danielom, s ktorým tvorí pár už tri roky. Podľa jej slov majú skvelý vzťah a je jej najväčšou oporou a najväčším kritikom zároveň. Odmalička sa venovala tancu, chodila aj na Základnú umeleckú školu a robila roztlieskavačku pre basketbalový tím Prievidza. Rada chodí do fitnescentra a na jumping.

10.Alexandra Svrčková Zdroj: archív A.S., Miss Slovensko

​Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!