Zvýšte svoju šancu uspieť v súťaži krásy Miss Slovensko: Máme pre vás špeciálny ťahák!

Uzávierka elektronických prihlášok do 26. ročníka súťaže krásy sa pomaly, ale isto blíži. Ak ste ešte formulár stále nevyplnili, no zvažujete to, máme pre vás malý ťahák, ako to urobiť čo najlepšie a zvýšiť tak svoje šance na postup!

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko v januári odštartovala svoj 26. ročník hľadania tej najkrajšej Slovenky. Organizátori tak urobili aj napriek ťažkým časoch, v ktorých žijeme. Slovenským dievčatám chcú totiž priniesť radosť a splniť im sny! Záujemkyne o priamy postup do semifinále môžu posielať svoje prihlášky prostredníctvom formuláru, ktorý je zverejnený na stránke: https://www.miss-slovensko.sk/prihlasenie/. Súčasťou elektronických dotazníkov musí byť aj minimálne minútová videovizitka s hovoreným slovom. Ak vám práve táto časť prihlášky robí najväčší problém, pretože neviete, čo by ste v nej mali povedať, nezúfajte! Máme pre vás malý ťahák.

Najideálnejšie by bolo, ak by ste vo videovizitke povedali, niečo, čo vás porote bližšie predstaví. Spomeňte, čo vás inšpirovalo prihlásiť sa do súťaže Miss Slovensko. Priblížte, čo vás najviac baví, čomu sa rady venujete vo voľnom čase, prípadne na čo ste najviac hrdá. Dôležité však je, aby ste ostali samy sebou, takže sa na nič nehrajte a neštylizujte sa do nejakej pózy. Nezabudnite tiež na to, že krása je subjektívna, takže si zbytočne nenahovárajte, že na to nemáte. Čo je ale najhlavnejšie, neprešvihnite termín na odoslanie prihlášky. Uzávierka je už 24. februára 2021. Následne porota pod vedením riaditeľa súťaže Michaela Kováčika vyberie semifinalistky. Tie sa potom za rešpektovania všetkých protiepidemiologických opatrení stretnú v marci na semifinálovom kastingu,  z ktorého vzíde  už nová finálová dvanástka.

Miss Slovensko 2021 Zdroj: Miss Slovensko

Podmienky prihlásenia do súťaže Miss Slovensko zostávajú rovnaké ako v minulom roku. Dievčatá musia mať v deň finále, 7.augusta 2021 vek 18-25 rokov, musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela či tvár. Jedinečný projekt MISS SLOVENSKO sa už viac ako 20 rokov spája s eleganciou, krásou a dynamikou svetoznámych módnych šou. Kontinuálne patrí medzi najdlhšie vysielané súťažné galaprogramy v priamom prenose na Slovensku. Vizuál kampane k 26.ročníku mala na starosti fotografka Petra Ficová, ktorá sa pre rok 2021 stala oficiálnou fotografkou súťaže. Úvodný televízny spot, ktorý vysielame na JOJke, režíroval módny fotograf, kameraman i režisér Jakub Gulyás.

Víťazka 26. titulu MISS SLOVENSKO získa postup na Miss World, moderný 3-izbový byt na 1 rok v jednom z projektov spoločnosti ISMONT a viacero ďalších cien. Počas augustového finále  bude zvolená aj I. a II. vicemiss Slovensko 2021. Diváci si svojim hlasovaním vyberú finalistku, ktorá získa titul EVA Miss Sympatia.