Simona Leskovská reprezentuje našu krajinu na Miss Supranational: Podporte ju svojím hlasom!

Výber reprezentantky Slovenska na Miss Supranational bol náročný, no určite ho prísna porota na čele s Michaelom Kováčikom neľutuje!

Našu krajinu na svetovej súťaži Miss Supranational reprezentuje Simona Leskovská. Modelka má bohaté skúsenosti z modelingu, preto nikoho neprekvapilo, že predvádza na scéne dokonalé pohyby. Pravdou je, že Simona pred samotnou účasťou zažila mesiace tvrdej prípravy. Predsa len, od jej účasti v Miss Slovensko ubehlo 8 rokov!

Minuloročnou Miss Supranational sa stala africká kráska Lalea Mswane, ktorá bola korunovaná za trinástu držiteľku korunky krásy. Tento rok o titul najkrajšej Miss Supranational bojuje celkovo 69 krások z celého sveta. Každá z krajín má svoju víťazku už dnes vybratú. O tom, ktorá si najviac zaslúži tento titul však rozhodnú organizátori súťaže, ale aj diváci z celého sveta svojím hlasom, a tak posunú 12 top finalistiek do veľkého finále. Všetky finalistky si môžete pozrieť na oficiálnej stránke súťaže a hlasovať za Simonu Leskovskú a podporiť tak našu krajinu môžete prostredníctvom mobilnej aplikácie!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)

Tohtoročné finalistky Miss Supranational už teraz predviedli niekoľko prezentácií svojej krásy, vycibrenej chôdze a pózovania. Simona má modeling v krvi. Slovenke nechýba zdravé sebavedomie, svojej krásy si je vedomá a nebojí sa do hľadiska ani žmurknúť!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miss Slovakia (@missslovensko)