Milan Zimnýkoval považuje kuchyňu za intímny priestor: Akú bude mať úlohu v novej relácii?

Nebude to len o zábave.

Relácia Moja mama varí lepšie sa objaví na obrazovkách televízie už o necelé dva týždne, presne v pondelok 17. augusta. Nová kulinársko-zábavná relácia bude nielen o varení, ale najmä o súťažení. Vždy budú proti sebe stáť dve dvojice v zložení mama – dcéra alebo mama – syn. Mama môže svoje dieťa len inštruovať, keďže priamo do varenia zasahovať nemôže. Nie vždy však dieťa poslúchne jej cenné rady, preto občas vznikne nekonečné množstvo nečakaných a vtipných situácií. Nemenej dôležitú úlohu zohráva v relácii aj moderátor, ktorý bude dohliadať na to, aby sa nikto z nás nenudil. Nie je teda náhoda, že šou nás bude sprevádzať práve Milan Zimnýkoval, ktorému sú humor a varenie mimoriadne blízke. V našom rozhovore nám prezradil, akú úlohu bude v novej zábavnej relácii zohrávať.

„Ja som človek, ktorý dáva pozor na čas a rozpráva sa s matkami, synmi a dcérami, aby som sa od nich dozvedel, ako to funguje. Niečo, čo oni majú vo svojom živote sa dostane sem do kuchyne,“ vysvetľuje svoju dôležitú úlohu moderátor. Podľa neho je práve kuchyňa najintímnejšou zónou v byte, hneď po spálni a toalete. „Nie každý si pozve návštevu do kuchyne. My sme v ich kuchyni a tam sa prejavia rôzne konflikty a otázky typu: Mama nekecaj mi do toho, vždy si taká! Teraz prichádza moja otázka: Mieša sa ti do života tvoja mama? Máš už frajerku? Ako by si prijala frajerku svojho syna?“ prezrádza čaro úspechu novej relácie Milan.

Víťazom sa samozrejme môže stať len jedna z dvojíc, akokoľvek dobré budú obidve jedlá. Na to, aby sa objektívne mohol určiť víťaz, prizvaní budú tí najväčší odborníci z gastronómie, ktorí budú hodnotiť prípravu jedál a najmä samotný výsledok. „Je tu špeciálny človek, ktorý má skúsenosti a presne vie, čo má ako chutiť. Má to odvarené, vie presne, koľko minút sa čo má variť. Je to profesionál, ktorý presne vie povedať: Škoda, tu ste niečo domrvili. Aj Zuzanka bude hodnotiť a je to človek, ktorý je totálny profík,“ prezrádza Milan tajomstvo víťazných jedál.

Voľného času má však Milan aj vďaka náročnému nakrúcaniu menej a menej. „V podstate mám nejaký program a do toho sa niečo dostane. Kedysi som to riešil tak, že som mal vysielanie v rádiu, napríklad v sobotu alebo v stredu a medzitým čokoľvek iné. Teraz som sa dostal do stavu, kedy mám všetko na dni vyrátané. V tomto období, keď sa točí Moja mama varí lepšie ako tvoja, je moje voľno otázkou hodín,“ dodáva moderátor.

Novú kulinársko-zábavnú šou štartujeme už od pondelka 17. augusta 2015 o 17:55.