Moderátor bojuje proti stresu tajnou ingredienciou: Počas moderovania vyjedá cukríky!

Čo na to režisér?

Už od 17. augusta prichádza na JOJku nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá bude nielen o varení, ale najmä o zábave, improvizácii a spontánnych veciach. Ako to celé dopadne, nikto vopred netuší. O zábavu sa okrem samotných súťažiacich dvojíc postará aj ostrieľaný moderátor, Milan Zimnýkoval. Ten je rokmi overený majster zábavy i premyslených žartov. Nuda je preňho neznámy pojem, preto si počas vysielania pripravil vlastné „zlepšováky“ na ešte lepšiu náladu. V našej televíznej kuchyni, kde budú medzi sebou súperiť desiatky rodín a vyvárať najrozličnejšie jedlá, si Milan našiel svoj tajný kútik, do ktorého si potajomky ukryl pestrofarebné cukríčky.

Počas nakrúcania sme ho nečakane pristihli pri vyjedaní množstva cukríkov, ktoré si vyberal priamo zo zásuvky. „Preto mám plné ústa, lebo mám tajnú ingredienciu, nie vo zvone, ale v šuflíčku. Je to farebné a málokto o tom vie. Možno je to aj vidno v tomto zábere, ako je kamera. Aj sa režisér minule pýtal, čo to máte, iba farebné cukríky. Taký malý žartíček,“ priblížil nám bližšie svoju dopingovú praktiku moderátor. Zaujímalo nás tiež, či mu toto sladké pokušenie aj nejako pomáha. Cukríky upokojujú. Môžem sa s tým aj zadrhnúť a hneď máme pre režiséra materiál, že „yes“, to je niečo,“ vysvetlil ich veľký význam Milan.

Najprv sa ich snažil skryť do časomiery, ktorá sa využíva vtedy, keď sa rodič snaží zasiahnuť do varenia, neskôr musel nájsť inú skrýšu. „Mal som to tu v časomiere, ale to mi zrušili. Vždy keď tu boli cukríky, tak si na just časomiera robila svoje. Ale chystám ešte niečo do rúry, do mixéra,“ prezradil nám ďalšie chystané praktiky ostrieľaný moderátor. Veľkou výhodou je aj to, že cukríčky sa mu prepiekli aj u režiséra relácie, Tomáša Eibnera, ktorému to vôbec neprekáža: „Režisér povedal, že jééj, farbičky je to farebné, takže je to super,“ dodal Milan. Zhodou okolností sa do nášho rozhovoru pripojil prostredníctvom reproduktorov aj samotný režisér, ktorého reakcia na cukríčky bola takisto pozitívna: Jéé. To je žúrka, mega!“ Množstvo ďalších vtipných situácií zažijete aj priamo v relácií Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Novú kulinársko-zábavnú šou štartujeme už od pondelka 17. augusta 2015. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!