Teraz si jedlá vychutnáva z opačnej strany: Pozitívny vzťah ku konzumácii vymenil za lásku k vareniu

Milan Zimnýkoval prezradil tajomstvá svojej kuchyne.

V novej relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá je nielen o varení, ale najmä o zábave, nás bude okrem samotných hostí a ich nečakaných príhod baviť aj moderátor, Milan Zimnýkoval. Ten sa bude v našej televíznej kuchyni cítiť ako ryba vo vode, pretože má veľmi pozitívny vzťah k vareniu a takisto zažíva doma s rodinkou zaujímavé situácie podobné tým v našej relácii, ktoré budete mať už od pondelka možnosť vidieť na JOJke. 

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodol prijať ponuku do šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a či sa rozhodol sám. „Opak je pravdou, vybrali si mňa, čo ma veľmi teší. Netajím sa vzťahu k vareniu. Mám veľmi pozitívny vzťah k vareniu. Kedysi som mal oveľa väčší vzťah ku konzumácii, čo sa odzrkadlilo na váhe. Existuje milión lepších kuchárov – laikov, ktorí sú lepší ako ja. Mňa to baví a je to možno aj vidieť a cítiť, keď to robím doma,“ hovorí o dlhoročnom pozitívnom vzťahu k vareniu Milan. Pri domácom vyváraní všakovakých jedál sa často objavujú aj menšie či väčšie hádky, najmä ak má každý ten svoj recept na dobré jedlo. V Milanovej domácnosti sa našťastie žiadne väčšie konflikty neobjavujú, hoci to niekedy u nich doma vyzerá podobne ako na našej televíznej obrazovke. „Buď je to v podstate princíp našej relácie, že keď varím niečo, v čom je lepšia manželka a ona sa práve stará o dcéru, tak mi hovorí, čo a ako mám urobiť. Potom keď urobím niečo zlé, tak povie iba ach jaj. Čiže sa deje v podstate to, čo u nás v štúdiu. Ale hádky ako také nie,“ poodhalil nám tajomstvo domácej kuchyne ostrieľaný moderátor.

Manželku sa snaží namiesto hádok prekvapiť radšej pozitívne. „Raz v sobotu ráno som sa zobudil a ešte som vôbec netušil, čo sa bude jesť. Až som potom vošiel do kuchyne a otvoril chladničku, že urobím omeletové suflé a zrazu to bolo všetko za 35 minút hotové a urobené. Prišla manželka a bola príjemne prekvapená,prezradil nám to, ako príjemne sa dá jedlom rozvíjať láska. Viac zaujímavostí sa dozviete v priloženom videu

Novú kulinársko-zábavnú šou, Moja mama varí lepšie ako tvoja, vysielame od pondelka do štvrtka o 17:55. Exkluzívne informácie nájdete aj na facebookovej stránke Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Ak ste zmeškali prvú epizódu v televízii, nájdete ju v ARCHÍVE zadarmo.