Dnes štartujeme reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja: Pozrite si prvé minúty novej šou!

Na čo sa môžete tešiť už teraz?

Už dnes večer nadíde čas, kedy odštartujeme dlhoočakávanú kulinársko-zábavnú reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorá bude mať na JOJke svoje miesto vždy od pondelka do štvrtka o 17:55. Môžeme vám sľúbiť, že okrem varenia vás čaká nielen množstvo nových originálnych receptov, ale najmä zábavy, akcie a nečakaných situácií. Reláciou vás bude sprevádzať obľúbený moderátor, Milan Zimnýkoval, ktorý nám o sebe prezradil, že aj on je šéfkuchárom, akurát vo vlastnej kuchyni. Hoci vy už z našej stránky dávno viete, o čom nová relácia bude, moderátor nám všetky pravidlá ešte raz zrekapituluje hneď v úvode. Prvé minúty novej relácie si môžete pozrieť aj v našom videu.

Neskôr sa nám predstaví prvá hodnotiteľka jedál, Zuzana Sabolová. Tá sa v oblasti gastronómie pohybuje ako majiteľka niekoľkých reštaurácií už roky a sama neskromne priznáva, že rozhodne vie, čo je to dobré jedlo. Jej nekompromisné hodnotenie uvidíte už v závere dnešnej časti.

Hosťami úplne prvej epizódy budú klasicky dve dvojice. Prvou z nich je mamina Marta a syn Jožko, ktorý nám prezradil to, že v kuchyni sa už vie zvŕtať celkom dobre. „Viem uvariť dobrú praženicu, párky, ale čo viem najlepšie, je donáška pizze,“ chváli sa Jožko. Mamina dodáva, že najnovšie mu to už ide aj so špagetami a haluškami. Druhou dvojicou je mamina Anka s dcérou Veronikou, ktorá neznáša cibuľu, kapustu a ani nič mastné. „Keby ste ju videli jesť kurča, to je ako pri pitve, no hotový horor,“ prezrádza na dcéru Anka. Večer uvidíme, ako im to pôjde pri ešte zložitejších jedlách. Toto bola len malá ukážka, na čo všetko sa môžete tešiť v novej relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Už dnes večer o 17:55 na JOJke uvidíte, ktorej z dvojíc to varilo lepšie. Exkluzívne informácie nájdete aj na facebookovej stránke Moja mama varí lepšie ako tvoja.