Nakrúcanie novej kulinárskej relácie bolo hlavne o zábave: Na čo sa môžete tešiť už od zajtra?

Pozrite si zábery z nakrúcania novej šou.

Dlhoočakávaný štart novej relácie nielen o varení, ale i zábave, akcii a stresujúcich momentoch, aká ešte na Slovensku nikdy nebola, Moja mama varí lepšie ako tvoja, je na spadnutie. Už zajtra podvečer o 17:55 vám na JOJke prinášame úvodnú epizódu, v ktorej sa vám predstavia prvé dve dvojice v zložení mama – syn a mama – dcéra. Obidve súťažiace dvojice budú proti sebe súperiť tou najväčšou zbraňou, vlastnými receptami, ktoré budú musieť zvládnuť pripraviť v krátkom časovom limite tak, aby našej odbornej porote zachutili oveľa viac ako jedlo od súperov. Varí vždy výhradne dieťa, ktoré môže matka len inštruovať svojimi cennými radami, prípadne rýchlo hasiť vzniknuté škody. Víťazná dvojka okrem samotnej výhry 500 eur postupuje do nasledujúceho kola, kde bude bojovať proti ďalšej rodine. Vyhrať tak môžu ešte mnohonásobne viac. Stačí, ak majú dostatok kuchárskeho talentu i chuti do varenia. Nová šou nebude ani zďaleka len o varení, ale aj o veľkých prekvapeniach, šialenej rýchlosti a najmä o akcii.

Už teraz môžete v našej fotogalérii nazrieť na to, ako to pri nakrúcaní šou Moja mama varí lepšie ako tvoja vyzeralo a spraviť si ešte lepší obraz o tom, na čo všetko sa môžete tešiť už od zajtra podvečer.

Novú kulinársko-zábavnú šou štartujeme už zajtra o 17:55 na JOJke. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!