Prví víťazi prezrádzajú tajomstvo úspechu: Mamu treba pri varení počúvať!

Účasť v relácii im dala veľa do života.


Hneď od začiatku novej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja ste mali možnosť spoznať dve nové hviezdy kuchárskeho neba. Hetešovcom, mamine Marte so synom Jožkom, sa ako prvým podarilo zvíťaziť a vyhrať v novej šou 500 eur a postup do ďalšieho kola. V druhej časti so slepým gulášom vyhrali aj nad Dávidovcami, no včera sa ich púť nadobro skončila. Mnohým z vás budú istotne chýbať ich vtipné a nezabudnuteľné komentáre na adresu súperov i seba samých, ktoré nenechali nikoho chladným.

Do súťaže prihlásila oboch amatérskych kuchárov pani Marta, pretože má doma syna, ktorý veľmi rád je, no doposiaľ nevedel variť. Po neustálych otázkach, čo bude na obed, ho naučila spraviť aspoň praženicu. V súťaži ani nečakali, že napokon postúpia. Mamina však bola z Jožkovho výkonu veľmi milo prekvapená. Veľkú zásluhu na tom, že dobre navaril, malo hlavne to, že ju počúval.

Varenie v našej televíznej kuchyni sa veľmi odlišuje od ich domáceho a Jožko veľa príležitostí prejaviť sa predtým nemal. „Bolo to prvé a jeho najťažšie varenie, lebo doma mu hneď poviem, odstúp. Ale veľmi dobre sa vynašiel,“ chváli svojho syna Marta. Keďže sa im podarilo poraziť až dve rodiny, zaujímalo nás, v čom je čaro úspechu a výhry v takejto relácii:Proste si veríme a berieme to tak, že je to o zúčastnení sa a zábave a nie o tom, aby človek vyhral. Ak by sme nevyhrali vôbec, aj tak budeme šťastní, lebo už sme vyhrali dávno.“ Zo súťaže odíde Jožko nielen s dobrým pocitom, výhrou, ale najmä novými skúsenosťami, ktoré v živote istotne využije. „Keby som bol týždeň odkázaný sám na seba, tak v prvý deň si objednávam pizzu a druhý deň si varím. Ďalšie dni už aj ten perkelt,“ dodáva mladý kuchár, ktorému sa bude o víťaznom perkelte aj snívať. Viac o Hetešovcoch sa dozviete z nášho rozhovoru.

Pozrite si výkony Hetešovcov v našom archíve úplne zadarmo. Nová kulinársko-zábavná šou, Moja mama varí lepšie ako tvoja, pokračuje s premiérovými časťami opäť dnes podvečer o 17:55 na JOJke! 

Ak ste zmeškali prvé epizódy v televízii, nájdete ich v ARCHÍVE zadarmo.