Moderátorka neznesie žiadnu konkurenciu: Dve ženy v kuchyni sú pohroma!

Dnes to bude musieť s mamou vydržať.

Naše veľké kuchárske hviezdy sa nám dnes predstavia s vynikajúcimi receptmi už po šiesty krát. Takýto skvelý výkon doposiaľ nepredviedol nikto v celej histórii Moja mama varí lepšie ako tvoja, preto sa z nich právom stávajú naše nové hviezdy. Dnes k nim však pribudne nová konkurencia. Na obzore sú ďalšie hviezdy v podobe Lindy a Moniky Wágnerových. Linda je známa moderátorka a bývalá partnerka českého speváka Dávida Kollera, ktorá v súčasnosti žije v Česku. Mama Monika je zas partnerkou nášho obľúbeného herca Petra Sklára.

Dvojicu do súťaže prihlásila mamina Monika a keďže jej Linda chcela splniť sen, nevedela jej povedať nie. V súčasnosti žijú obidve dievčatá každá vlastným životom, o to zábavnejšie situácie však potom vznikajú, keď sa občas stretnú zoči-voči.

Linda má s varením bohaté skúsenosti a vždy jej to v kuchyni išlo vynikajúco. Hoci hlavná myšlienka relácie je o spoločnej spolupráci mamy a dcéry pri varení, ona má na to iný názor. Myslím, že väčšinou sme to nikdy nerobili spolu. Vždy bola jedna tá, ktorá varila a jedna bola mimo. Lebo podľa mňa nikdy nemôžu byť dve ženy v kuchyni spolu,prezrádza úspešná moderátorka. Problémom je podľa nej najmä rivalita, ktorá medzi dvoma ženami zvykne vznikať.Radšej nech varí jedna a potom druhá, pretože každá žena v kuchyni chce byť tá najlepšia a nechce tam tú druhú. A to je jedno, či je to matka, kamarátka, svokra,“ dodáva Linda, ktorá si so svokrou očividne prežila svoje.

Ako uvidíte aj v rozhovore, naše nové kuchárky sú neustále dobre naladené a už teraz vám vieme zaručiť, že dnes večer budú obidve ženy poriadnym zdrojom zábavy. Bude však stačiť ich výkon na porazenie obávanej rodiny Lhotových?

Sledujte kuchárske počiny Lindy a Moniky v súboji proti ostrieľanej dvojici, Mirka s Helou, už dnes o 17:55 na JOJke!

Ak ste zmeškali posledné epizódy v televízii, nájdete ich všetky v ARCHÍVE zadarmo.