Bučkovci odhaľujú tajomstvá Hetešovcov: Vieme, prečo po nich hádzali jedlo!

V rozhovore prezradili aj to, čo sa dialo po vypnutí kamier.

Bučkovci dnes absolvujú ďalší špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja. Svoje kuchárske pôsobenie začali po prvýkrát prednedávnom v súboji s legendárnymi Hetešovcami. S Martou a Jožkom to však vôbec nebolo med lízať. Každé jedlo, lepšie či horšie, si vzájomne zmietli pod čiernu zem. Bučkovci však majú na ich varenie jasný názor. „Oni sú slabí, to oni variť nevedia, to len také hlúposti oni robia. Nemajú na nás, my sme už profíci,“ chvália svoje kuchárske umenie Bučkovci. Jedným z najpamätnejších momentov bezpochybne zostane v pamäti palacinka, ktorú Marta hodila po Bučkovcoch do bezpečnostného skla. „Chceli nás ponížiť, no ponížili seba. Boli vytočení, nevedeli, čo od zlosti, tak hádzali palacinky aj po lampách, nielen po skle. Nevedeli pretrpieť, že prehrávajú a nakoniec prehrali oni,“ hovorí Tomáš, podľa ktorého sa ich výkon s terajšími súpermi, Habovcami, nedá ani porovnať.

Jožko sa síce tváril, že jedlo od súperov mu absolútne nechutilo, no Bučkovci vedia, kde sa skrýva pravda. „Jožko by bol zjedol a by sa aj za ušami zalizoval. Ale mama povedala nie, tak to radšej tresla do toho skla. Ja som si potom myslela, že on tam ešte skočí a povylizuje to. Jemu všetko chutilo, čo sme varili. Bol ako likvidátor jedla,“ odhaľuje Anka Jožkovu pravú tvár. „Záznamy stopli, tak Jožko len jedol a jedol, až sa mu uši kývali,“ dodáva Tomáš, podľa ktorého mal Jožko „nebíčko v papulke“ zo všetkého, čo zjedol, dokonca aj zo smotany, ktorú vypil.

Rozdiel medzi Hetešovcami a Habovcami je podľa nich priepastný a sú za nových súperov vďační.  „Habovci sú zábavní a skvelí, navzájom sme si pomáhali, na rozdiel od Hetešovcov vedia variť. Sú šikovní a zase sme obohatení o nové recepty,“ dodáva mama Anka.

Sledujte Bučkovcov v boji proti Habovcom v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 20:35 na JOJke!