Krik, nervy a infarktové stavy: Tomáša priviedli temperamentní Habovci do zúfalstva!

Stali sme sa svedkami hotového blázinca.

Bučkovcov poznáme v našej televízii už celé roky a sú takpovediac varení-pečení. Vieme, že od Anky, Tomáša i ďalších členov rodiny môžeme vždy čakať kopec zábavy a nefalšovanej úprimnosti. Uplynulé týždne sme však vďaka relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja spoznali ďalšiu zaujímavú dvojicu, ktorá priniesla veľa nových situácii. O 500 eur bojuje vôbec po prvýkrát čisto mužský tím. Otec Vilo je vychýrený kuchár a pekár, ktorý svoj talent a najmä temperament nemieni skrývať. Počuť ho ziapať na syna Dávida na celé štúdio nie je ničím zvláštnym. Inak to nebolo ani v piatkovom a sobotnom špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Vilo to synovi rozhodne nedaroval a využil každú príležitosť skrotiť ho podľa svojich predstáv. „Dávid, priprav si mixér. Mixééér! Hovorím mixér!“ kričal na celé štúdio Vilo, ktorému stres a hluk očividne pomáhajú. „Toto ja chcem, ja chcem byť v tom strese a v napätí. Keď vidím posledných 5 minút do konca, to je už môj koniec,“ obhajoval svoje ohnivé správanie temperamentný pekár. Aj Bučkovci boli z týchto „bojových“ pokrikov zaskočení a miestami sa báli o Vilovo zdravie. „Vilo, nekrič tak! Veď to je hrozné. Na mňa keby si tak kričal, tak ma musia kriesiť dve hodiny,“ vyjadrila sa Anka so strachom o jeho zdravie.

Najhoršie bol na tom chudák Tomáš, ktorého hluk a chaos v kuchyni poriadne vytáčali. „Ja som v šoku a si ani nepamätám, čo som robil v tej kuchyni, lebo vždy mám pred očami ten blázinec. Ja som takýto blázinec a hluk nevidel v cirkuse, ani v televízore. Som vytočený, bo*a, aj z varenia,“ neskrýval Tomáš svoje znepokojenie. Oba tímy, našťastie, zatiaľ prežili bez akejkoľvek ujmy na zdraví. Habovcom stres očividne pomáha, pretože zatiaľ nad Bučkovcami vedú v stave 2:1.

Pozrite si víkendové špeciály Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom archíve úplne zadarmo!