Veľký návrat legendárnych Lhotovov je tu: Sme lepší ako Habovci a porazíme ich!

Začína sa veľký súboj legiend.

Veľká udalosť, na ktorú sme všetci tak dlho čakali, je tu. Vypočuli sme vaše prosby, dali sme dokopy dve najväčšie legendy Mojej mamy, aby sa tak mohli proti sebe postaviť v náročnom súboji, aký nemá obdoby. Hoci už v klasických epizódach našej relácie neúčinkujú ani Lhotovci, ktorí majú na konte 9 víťazstiev, ani Habovci s neprekonateľnými 16 výhrami, nemožné sa stalo skutočnosťou a už dnes večer uvidíme obe rodiny v plnej kuchárskej kráse. 

Helu a Mira Lhotovcov sme nevideli na obraze už celé dva mesiace a za takú dlhú dobu majú, samozrejme, množstvo noviniek a najmä pozitívnych ohlasov k účasti v našej relácii. „Ja sa chystám na operáciu kĺbu a Mirko má novú školu. Máme vcelku pozitívne reakcie. Pokračujeme ďalej v receptoch, ktoré si ľudia žiadali,“ prezrádza novinky Hela. Miro zase teší veľkej obľube fanúšikov za barmanským pultom, takže aj naďalej ostal verný gastronómii.  

Náročnú výzvu prijali preto, aby dokázali, že sú lepší než Habovci: „Keby nevaril tatko, ale syn, nemajú ani päť výhier. Dávid sa ešte musí učiť, hoci urobil veľký pokrok.“ Hela však plánuje Mirovi vstupovať do varenia iba v prípadoch, keď to bude nevyhnutné. Už teraz vedia, že súboj bude mimoriadne náročný a výsledky tesné. „Máme pripravené špeciálne recepty, ktoré ľudí určite zaujmú. Bude to tesné, tatko vie variť, ale totálne špecialitky nevie, skôr takú strednú triedu. My chceme ‚high level’,“ nebojí sa Hela, ktorá však zo súboja nemá najmenšie obavy. „Skôr mi vadí, keď Vilo kričí. Ja som tiež kričala, ale to bol len taký slabý odvar. Vadí mi, že je taký výbušný a že sa zapáli už pri najmenšom podnete,“ dodáva Hela, ktorá takisto dokáže Mira v kuchyni hlasno usmerniť v prípadoch, keď je to nutné. Ako dopadne súboj najväčších kuchárskych legiend Mojej mamy? 

Sledujte prvý súboj legendárnych Habovcov proti legendárnym Lhotovcom v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 21:20 na JOJke!