Neuveríte vlastným očiam: Manželia zrenovovali 100-ročnú chalupu na nepoznanie!

Moderátorka Katka Jesenská v rámci relácie Na chalupe zavítala do oázy relaxu Veroniky a Martina na Kopaniciach. To, ako fantasticky sa im podarilo interiér prerobiť, vám vyrazí dych.

V obľúbenej relácii Na chalupe divákom pravidelne predstavujeme krásne chalúpky naprieč Slovenskom, ktorým dávajú nový život kreatívni, šikovní a nápadití chalupári. V najnovšej časti moderátorka Katka Jesenská zavíta na samotu na Kopaniciach, kde majú manželia Veronika a Martin svoju vysnívanú oázu relaxu. Domček ako vystrihnutý z rozprávky má viac než 100 rokov, čo sa odráža na vzhľade jeho fasády. Drevené obloženie, farebné a maľované rámy starých okien či typická architektúra robí túto nehnuteľnosť jedinečnou. Zvnútra to kedysi vyzeralo veľmi podobne.

Keď manželia pred šiestimi rokmi chalupu kúpili, vo vnútri bolo všetko obložené tatranským profilom, čo pôsobilo tradičným dojmom. Chalupárom sa však páčia škandinávsky a provensálsky interiérový dizajn, ktoré sa do chalupy snažili zakomponovať. Biele steny, biely romantický nábytok, mäkkučké textílie v pastelových farbách, sviečky či omietnuté drevené stropné trámy vytvárajú nesmierne útulný dojem a zároveň priestor zväčšujú a prevzdušňujú. Skutočne nádherná a vydarená rekonštrukcia.

Sledujte reláciu Na chalupe každú nedeľu o 16:50 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora