Chalupárka Katka Jesenská predviedla v plavkách dokonalé telo: Fíha, to sú ale krivky!

Počas dovolenkovej sezóny sa to na sociálnych sieťach vždy hemží príspevkami z dovoleniek či z rôznych výletov. Výnimkou nie sú ani známe osobnosti, ktoré svojich fanúšikov radi potešia aktuálnymi snímkami. Urobila tak aj chalupárka Katka Jesenská, ktorá všetkých vyrazila dych. V plavkách totiž dokonalú postavičku!

Moderátorka Katka Jesenská je už niekoľko rokov tvárou obľúbenej relácie Na chalupe, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou vysielacej štruktúry našej televízie. V súvislosti s nakrúcaním tohto projektu je pracovne dosť vyťažená a pracuje naozaj skoro celý rok. V júli si však aj ona dala od práce pauzu.

Sympatická blondínka sa vybrala na dovolenku na slnečnú Ibizu, aby si konečne poriadne oddýchla. Okrem relaxu na pláži si užila aj dobrodružstvo a adrenalín vo forme plavby na plachetnici. Práve odtiaľ pochádza snímka, ktorou sa pochválila svojim fanúšikom na Instagrame.Kapitánka zo mňa nebude, ale prežiť deň na plachetnici bol opäť zážitok,“ napísala k čiernobielej snímke, na ktorej si zapózovala v plavkách. Tie odhalili jej dokonalú, priam výstavnú postavičku. Že sa pýši dokonalými krivkami je o to dychberúcejšie, že Katka má na chrbte už 5 krížikov! Nuž, dobré gény, zdravý životný štýl a starostlivosť o svoje telo sú alfou a omegou. Klobúk dole!

Sledujte reláciu Na chalupe každú nedeľu o 16:50 na JOJke!