Leto Katky Jesenskej nedopadlo podľa predstáv: Takéto problémy by nechcel zažiť žiadny chalupár!

Katarína Jesenská je vlastníčkou vlastnej chalupy, na ktorej je neustále práce vyše hlavy. V lete si napokon oddych v súkromí nedopriala.

Letné mesiace pre Katku neboli oddychom, pretože sa nakrúcalo pokračovanie obľúbenej chalupárskej relácie. Jej práca je však pre ňu zároveň koníčkom, preto si na cudzích chalupách napokon oddýchla a náročnejšia časť leta ju čakala na tej svojej chalupe. Stretla sa totiž s nevítanými problémami. 

"Mala som veľké plány ísť konečne užiť si vlastnú chalupu. Asi sa mi to však nepodarí, pretože ju mám celú rozbúranú," zdôverila sa nám chalupárka na tlačovej konferencii k novej sezóne TV JOJ. Sama dobre vie, že niet nad to nájsť si spoľahlivých brigádnikov. "Začali sme robiť kúrenie a chceli sme dokončiť aj podkrovie, ale, žiaľ, sa nám to nepodarilo, pretože majstri, ktorých sme tam mali sa jednoducho vyparili," Katka sa preto pustila do hľadania nových posíl. Jej snom by bolo, aby mohla divákov JOJky vziať do tej svojej chalupy práve prostredníctvom relácie Na chalupe. To, či sa jej to podarí, zistíte v premiérových častiach relácie! 

Sympatická JOJkárka miluje svoju prácu a všetkých pozýva sledovať nové časti Na chalupe!

Nenechajte si ujsť novú sériu relácie Na chalupe s Katkou Jesenskou v premiérovej časti dnes o 16:45 na JOJke!