Módna ikona zimných dní? Outfitmi Katky Jesenskej sa musíte inšpirovať aj vy!

Miluje divoké farby a vzory, ktoré rada kombinuje aj počas zimných mesiacov a vždy jej to vyjde na jednotku. Katka Jesenská sa v minulosti módou dokonca živila!

V relácii Na chalupe ju môžete vidieť vždy dokonale nahodenú. Je zjavné, že móda jej je veľmi blízka. Ak by sa nestala moderátorkou, nie je vylúčené, že by sa uživila aj v módnom priemysle. "Obliekam sa sama, aj styling si robím sama. Nie je čas riešiť to s niekým iným," priznala Katka. JOJkárka sa módou dlhé roky dokonca živila! 

Nakrúcanie chalupárskej relácie ju často zavedie aj na nie úplne bežné miesta - do lesa, vysokých hôr či blatistých ciest, preto je celkom náročné zvoliť vhodný outfit.  "Obliecť sa na chalupu, aby ste vyzerali dobre aj pred kamerou, aby to stále neboli nejaké monterky alebo džínsy, tak to je naozaj výzva. Ja som ju prijala," vysvetlila pre joj.sk. Ani v zime nepoľavuje vo výrazných farbách či vzoroch. Tie vie perfektne využiť na šáloch, čiapkach či rukaviciach, ktoré dopĺňa k jednofarebnému kabátu. A zima na chalupe sa môže razom premeniť na mólo! 

Sledujte reláciu Na chalupe dnes o 16:50 na JOJke!