Vďaka Na chalupe cestuje na najkrajšie miesta Slovenska: Pozrite na tipy Katky Jesenskej!

Obľúbená chalupárska relácia je ideálnym programom na zrelaxovanie pre celú rodinu. Páni v nej nájdu tipy, ako zlepšiť bývanie, gazdiné recepty na pečenie a varenie a ostatní napríklad na miesta, ktoré sa oplatí v našej krajine vidieť!

Katarína Jesenská poctivo nakrúca reláciu Na chalupe a vďaka nej cestuje po celom Slovensku. Miesta, ktoré vidí rada ukáže na svojom Instagrame a nejeden, kto hľadá tip na výlet, si príde na svoje. Krásna príroda, hory, rieky či zaujímavé zvyklosti z regiónov! 

Pred pár dňami ste Katku mohli vidieť na Kysuciach. Región na severozápade Slovenska patrí medzi najkrajšie miesta našej krajiny. Príroda, ktorá oplýva zeleňou na jeseň a vrstvami snehu, aj keď sú iné časti Slovenska bez bielej posýpky. Navštíviť Kysuce sa oplatí v každom ročnom období. O krásne zábery sa Katka v posledných dňoch podelila na sociálnej sieti, a to konkrétne z Oščadnice.

Pridala tiež jeden tip na výlet v Žilinskom kraji - Studničná. "Skala Sedem kostolov sa nachádza v nadmorskej výške 770 metrov a leží na okraji Šípskej Fatry, ktorá je súčasťou Veľkej Fatry," napísala k skale, na ktorú sa vyštverala, keď už v tomto regióne pobudla. "Z vrcholu sú pekné výhľady na lesom pokryté kopce. Ak sa tiež radi túlate, urobte si sem výlet," napísala k fotografii zo spomínanej Studničnej.

Sledujte Na chalupe dnes o 16:50 na JOJke!