TAKTO sa nakrúcali nové epizódy Nemocnice: Pozrite si exkluzívne zábery zo zákulisia!

Seriál Nemocnica si získal množstvo divákov najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Dátum štartu sme vám už prezradili a teraz vám prinášame exkluzívne fotografie z nakrúcania nových epizód.

Seriál budete môcť sledovať už od utorka, 30. augusta o 20:35 na JOJke. Nemocnica opäť prinesie do vašich obývačiek pútavé a často silné príbehy z prostredia nemocničného urgentu, ale aj chirurgie.

Nálada na nakrúcaní Nemocnice je vždy perfektná, čo dosvedčujú aj zákulisné zábery. Partia hercov spolu s celým štábom vytvára počas točenia skvelú atmosféru. Naši herci sa snažia, aby boli ako lekári z prostredia urgentu čo najviac autentickí a aby boli jednotlivé scény v seriáli uveriteľné. Za celou prípravou seriálu ale stojí veľké množstvo ľudí, ktorých nemáte možnosť vidieť. Či už ide o technickú časť výroby, alebo o také maskérky a kostymérky, všetci pracujú tvrdo na tom, aby bol seriál Nemocnica vždy skvelý. Prinášame vám exkluzívne zábery z nakrúcania nových epizód, ktoré odvysielame už čoskoro. Môžete na nich vidieť aj nové postavy, ktoré prichádzajú do seriálu. Pozrite si fotografie zo zákulisia nakrúcania v galérii nižšie!


Aj v nových epizódach budú doktori a doktorky žiť svojou prácou na maximum. Budú obklopení povinnosťami a často budú riešiť životy iných tak veľmi, že im neostane priestor na riešenie vlastných problémov. Niektoré vzťahy sa posilnia, iné vzniknú. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú kartami a vrátia sa aj tí, o ktorých ste si mysleli, že sa ich príbeh v Nemocnici skončil.

Sledujte obľúbenú Nemocnicu v utorok 30. augusta o 20:35 na JOJke!