Nemocnica štartuje už čoskoro: Na koho sa tešíte najviac? Hlasujte v ankete!

Po letnej pauze sa váš obľúbený seriál Nemocnica konečne vracia na obrazovky JOJky. Na koho sa tešíte najviac? Hlasujte v ankete!

Nemocnicu budete môcť sledovať už v utorok, 22. augusta o 20:40 na JOJke!

Seriál si získal množstvo divákov, najmä pre dych berúce príbehy pacientov, ale aj vždy zaujímavé a často nečakané osudy hlavných hrdinov – zdravotníkov. Aj v nových epizódach budú doktori a doktorky žiť svojou prácou na maximum. Budú obklopení povinnosťami a často budú riešiť životy iných tak veľmi, že im neostane priestor na riešenie vlastných problémov. Niektoré vzťahy sa posilnia, iné vzniknú. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú kartami.

Posilniť tím zdravotníkov, vo vašej obľúbenej seriálovej Nemocnici, príde hneď niekoľko nových tvárí. Tešia sa na vás herci Robo Jakab, Juraj Loj, Ľuboš Kostelný či herečka Barbora Švidraňová. Pozorným divákom neuniklo, že sa v poslednej epizóde objavili aj iné, nové tváre. Do deja totiž vstúpili aj menej známi herci, ktorí však do príbehu vnesú nový, mladícky vietor. Jerguš Horváth, Krištof Tobiáš, Kristián Baran a Sandra Lasoková stvárnia skupinku mladých medikov.

Okrem nových tvárí sa ale na vás tešia aj stálice seriálu. Nebudú chýbať herci Alexander Bárta, Marián Mitaš, Nela Pocisková, Marek Majeský, Kristína Turjanová, Diana Klamová, Petra Vajdová, Noël Czuczor, Eva Mores, Zuzana Kanócz, Dominika Morávková, Ivana Kološová, Judita Hansman, Juraj Hrčka a ďalší! Na koho sa tešíte najviac? Hlasujte v ankete.