Pozrite si zvučku pripravovanej relácie Nová záhrada ako prví!

Ruky šikovných záhradných architektov môžu aj vašu záhradu zmeniť na nespoznanie.

Viete o niekom, komu by urobila radosť nová záhradka, alebo chcete potešiť svojich blízkych, ktorí túžia po zmene? Pripravte im s pomocou tímu našich profesionálnych záhradných architektov nečakané prekvapenie! Prichádza nová relácia na Jojke: Nová záhrada, vďaka ktorej môžete niekomu vyčariť úsmev na tvári! Neváhajte a prihláste sa prostredníctvom emailu: [email protected]. V správach uveďte, pre koho by ste si želali prerábku záhrady a nezabudnite napísať vaše kontaktné údaje s telefónnym číslom. Do predmetu emailu uveďte heslo NOVÁ ZÁHRADA a ideálne by bolo, keby ste fotku vašej záhrady pripojili v prílohe. Zverte sa do rúk tímu profesionálnych záhradníkov a urobte radosť sebe aj svojim najbližším!

Nová záhrada je relácia záhradných odborníkov Martina Čurdu, Fera Lassaka a ich šikovného tímu. Tím pripraví najskôr vizualizáciu a potom ju približne za dva dni zrealizuje. Relácia Nová záhrada prinesie divákom rôzne odborné rady, tipy a triky pre tých, ktorí chcú mať peknú záhradku. Ide v prvom rade o okrasné záhrady, ale dnes už veľakrát okrasná záhrada spĺňa aj úžitkovú potrebu.

Prihláste sa už teraz do Novej záhrady a nechajte si prerobiť záhradku alebo spravte niekomu radosť a venujte ju manželke, manželovi, rodine, rodičom, deťom, sestre alebo komukoľvek ďalšiemu na kom vám záleží!