Ďakujeme za úžasných 15 rokov: Takto si Adriana Kmotríková spomína na svoje začiatky v Novinách!

Moderátorka Novín Adriana Kmotríková sa rozhodla po pätnástich rokoch ukončiť spoluprácu s televíziou JOJ na vlastnú žiadosť. S divákmi sa rozlúčila v nedeľu 5. januára 2020 a od svojho dlhoročného kolegu Jána Mečiara dostala nielen obrovskú kyticu v mene všetkých kolegov, ale aj obrovské poďakovanie za 15 rokov spolupráce v našej televízii. Zaspomínajte si s nami spolu a Adrianou na jej úplne prvé začiatky v Novinách v roku 2004.

Povedali by ste, že jedna z najväčších ikon našej televízie bola na obrazovkách JOJky neuveriteľných 15 rokov? Od príchodu moderátorky Novín Adriany Kmotríkovej sa toho udialo skutočne veľa nielen v jej živote, ale aj v televízii. Hoci sa na JOJke objavila po prvýkrát už v deň jej vzniku ako moderátorka Miss Universe 2002, dlhodobo začala s televíziou spolupracovať o čosi neskôr – v máji 2004, keď si zasadla do moderátorského kresla spolu s Ľubošom Sarnovským. Na svoj prvý večer v Novinách si pred troma rokmi zaspomínala aj s nami.

​Adriane sme pred pár rokmi ukázali pamätné video jej prvých Novín s reportážou o dvojmetrovom mužovi či kozliatkach, na ktorom sa schuti zasmiala. No preboha! Som tam celá sedela tak divne, taká zhrbená,“ zasmiala sa pri pohľade na svoje začiatky ostrieľaná moderátorka. Napokon však uznala, že to vôbec nebolo až také zlé. „Teraz sa mi trocha oživilo v pamäti, aj tá zvučka, pamätám si aj na dvojmetrového muža i kozliatka,“ povedala Adriana, ktorá na sebe postrehla aj zopár menších chybičiek. „Dosť dlho som sa dívala do inej kamery, kým som si spomenula, že tá druhá svieti načerveno. To by som si však nevyčítala, keď je človek prvýkrát v novom štúdiu, nemôže vedieť všetko,“ dodala sympatická moderátorka. Nenechajte si ujsť ani záverečnú bodku nášho videa (HORE), ktorá určite rozveselí aj vás. 

Adriane Kmotríkovej ďakujeme za dlhé roky profesionálnej práce a ľudského prístupu. Prajeme jej veľa úspechov do budúcna.

VIDEO - Posledné vysielanie a rozlúčka Adriany Kmotríkovej v Novinách 5. januára 2020: