Aneta Parišková bojuje s chorobou ako levica: Prvé pozitívne výsledky od lekárov!

Obľúbená moderátorka spravodajstva začiatkom mája prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že bojuje so zákerným onkologických ochorením. Aktuálne má za sebou prvú liečbu chemoterapiou a zdá sa, že jej stav sa pomaličky zlepšuje.

Keď neodmysliteľná súčasť televízie JOJ, Aneta Parišková, prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že na onkológii bojuje zo zákernou chorobou, doslova sa spojilo celé Slovensko. Tisícky ľudí jej adresovalo dojímavé slová plné nádeje, viery, podpory a spolupatričnosti. Najväčšou oporou je však jej manžel Mirko, ktorý za ňou z Ameriky priletel na Slovensko, aby sa o ňu mohol starať a byť jej na blízku. Zrejme aj vďaka tomu majú prvú, aspoň za mak pozitívnu správu od lekárov. „Zvláda to veľmi dobre, by som povedal. Aj keď má ťažké chvíľky, to je samozrejmé, lebo je to ešte len druhý týždeň. Čakali sme, musím sa priznať, že to bude horšie. Zatiaľ sa to dá. Aj sme boli u doktora a výsledky sú, na to čo riešime, v norme,“ povedal v exkluzívnom rozhovore pre TOP Star Anetin manžel.

Mirko sa stará nielen o Anetu, ale aj o jej troch synov. Učí sa s nimi, varí im, vymýšľa im program a po nociach pracuje. „My sa podporujeme navzájom. Chlapci sú veľmi zlatí. Pomáhajú. Samozrejme, že sú aj hádky a bitky, lebo sú to deti a to patrí k tomu,“ skonštatoval so smiechom. Zároveň prezradil aj to, že naša kolegyňa Anetka sa už nevie dočkať dňa, kedy sa naspäť vráti do chodieb našej televízie. „Práca jej veľmi chýba, lebo ona doma neobsedí na jednom mieste. Teraz je k tomu pritlačená. Ale chýba jej to. Pozdravuje všetkých kolegov, teší sa do práce. Aj keď to asi tak skoro nebude. Ale teší sa, kedy jej doktor povie, že aspoň na sobotu a nedeľu bude môcť ísť,“ dodal s úsmevom.

Anetke držíme palce v jej boji a želáme veľa zdravia a odhodlania!