Osud sa s ňou nemazná: Milovaný syn moderátorky Anety Pariškovej skončil v nemocnici!

Nemá na ružiach ustlané! Obľúbená moderátorka spravodajstva už niekoľko mesiacov bojuje so zákernou chorobou a podstupuje chemoterapie. Azda najväčšou oporou je pre ňu jej manžel Mirko a milovaní synovia. Nuž, a práve jeden z nich je s maminou tak trochu spolupacient. Pri športovaní totiž prišiel k úrazu.

Na jar sa život obľúbenej moderátorky Anety Pariškovej zmenil od základov. Lekári jej diagnostikovali zákerné onkologické ochorenie a ona okamžite začala podstupovať liečbu. Keď o svojou zdravotnom stave informovala na svojich sociálnych sieťach, doslova sa spojilo celé Slovensko. Tisícky ľudí jej adresovali dojímavé slová plné nádeje, viery, podpory a spolupatričnosti, ktoré jej pomáhajú bojovať s rakovinou. Oporou jej je najmä manžel Mirko a milovaní synovia Daniel, Gabko a Nathan.

Práve o Gabka mala v týchto dňoch Aneta najväčší strach. Jej prostredný syn totiž pri športovaní utrpel úraz a skončil so sadrou na ruke. Zrejme naozaj platí, že v lete majú deti najviac úrazov. Pre nášho Gabka sa stala osudnou jazda na waveboarde. Letné dobrodružstvá a tábory sa tak pre ňho skončili a ja mám doma spolupacienta. Keď sa mu kosti zrastú a zbaví sa sadry vraj sa teší na waveboard!!! Teším sa, že mu úraz nepriniesol strach, len pri ďalšej jazde snáď trochu viac opatrnosti,“ napísala moderátorka na sociálnej sieti. Ani zlomenina však krásnej rodinke neprekazili plány o letnej dovolenke.

Anetini muži sa totiž vybrali na kempovačku na Záhorie. Aspoň na jeden deň a jednu noc som sa pridala k mojim štyrom chlapom, na záver ich potuliek karavanom. Kempovali sme v Kuchyni na Záhorí. Pobyt na slnku, plávanie, či športovanie - to všetko a veľa ďalších vecí teraz nesmiem. Ale tešiť sa predsa treba z maličkostí. A ja sa teším. Veľmi. Aj keď v tieni, na brehu, ale zato s mojimi milovanými a s úsmevom,“ dodala.

https://www.instagram.com/p/CDjfCpnBiUa/?utm_source=ig_web_copy_link