Reportér Jožo Kubáni verejne predstavil svoju partnerku: Pozrite, s akou kráskou žije!

Obľúbený reportér jojkárskeho spravodajstva je v najvyšších štítoch našich hôr varený-pečený. Už nejaký ten piatok sa však na potulky horami vyberá spoločne so svojou milovanou partnerkou Dankou, ktorú pred časom po dlhej dobe opäť ukázal v spoločnosti. A bola nádherná!

Tatranský reportér Jožo Kubáni fascinuje divákov jojkárskeho spravodajstva svojimi adrenalínovými reportážami už dlhé roky. Najvyššie štíty nášho malebného Slovenska sú jeho druhým domovom bez ohľadu na to, aké je počasie. Aj keď sa mnohí pri pohľade na jeho videá určite prežehnajú a možno aj chytia za hlavu od strachu o jeho život, on tvrdí to, čo všetci horolezci a milovníci hôr – keď vás to chytí, už vás to nepustí. Jožovu vytrvalú, neúnavnú a často aj veľmi nebezpečnú prácu ocenili televízni diváci svojimi hlasmi v jubilejnom 20. ročníku ankety OTO, vďaka čomu vyhral ocenenie v kategórii Redaktor spravodajstva.

Kubániho na slávnostnom galavečeri sprevádzala jeho milovaná partnerka Danka, ktorá pútala pozornosť od prvej chvíle. Polovička známeho tatranského vlka očarila nielen svojou krásou, ale aj výborným výberom šiat a príjemným vystupovaním. Niet divu, že si získala srdce nášho kolegu. Navyše, okrem iného majú spoločnú aj jednu veľkú vec a tou je vášeň pre hory. Na potulky našimi malebnými vrchmi sa totiž vždy vydávajú spoločne ruka v ruke, o čom svedčia aj ich romantické fotky na sociálnych sieťach. Zažívať krásnu slovenskú prírodu po boku milovanej osoby je skrátka na nezaplatenie, čo poviete?