Do Nového života prichádza fešný hudobník Marko Damian: Ukáže aj sexy telo!

Nielen ženské postavy v seriáli Nový život, ale aj jeho diváci si dnes prídu na svoje. Do deja totiž vstúpi nová postava učiteľa angličtiny, ktorého stvárňuje mladý hudobník Marko Damian. Ten navyše už dnes ukáže nielen herecký talent, ale aj svoje sexy telo.

Seriál Nový život bude oddnes bohatší o ďalšiu zaujímavú postavu. Tou je mladý a fešný učiteľ angličtiny Marko, ktorý sa hneď v úvode svojho pobytu v Trenčíne ubytuje zhodou okolností v "Leinom" byte. Túto postavu stvárňuje mladý hudobník a herec Marko Damian, ktorý sa dostal k herectvu zaujímavým spôsobom a napokon ho vyštudoval v Londýne. "12 rokov som robil futbal a keď som mal 17, zranil som sa tak, že som s tým musel prestať. V maturitnom ročníku mi mamina hovorila, že musím ísť ďalej na nejakú školu. Rozmýšľal som, že čo a chytilo ma umenie. Začal som robiť hudbu a chcel som to spojiť s herectvom a vyštudovať to a podarilo sa," prezradil Marko, ktorý zvládol štúdium na prestížnej londýnskej škole The Royal Central School of Speech and Drama.

Veľkou výhodou preňho bol aj fakt, že angličtinu mal ako ako absolvent jazykového gymnázia v malíčku. Od dnešnej epizódy sa tak s týmto sympatickým hercom budeme stretávať na obrazovkách JOJky častejšie. Už dnes ho navyše uvidíme v plnej kráse, keď sa pred zrakmi Ley ukáže obnažený a len v uteráku. Aj ženy v seriáli z neho zostanú poriadne namäkko. Máte sa teda rozhodne na čo tešiť. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Marko Damian