Evald sa zrútil: Vanda konečne priznala neveru s mladým zajačikom!

Najprv mu zomrela muti a teraz zistí, že mu bola jeho priateľka neverná. Na Evalda sa to aktuálne sype z každej strany, no Vanda ho prosí, aby jej toto ľahkovážne správanie odpustil. Vydrží to ich vzťah?

Hoci ešte donedávna Lea stále verila, že si nakoniec získa Markovo srdce, napokon všetko dopadlo úplne inak. Marko mal očividne oveľa väčšie sympatie k Leinej zadanej matke Vande. A to až tak, že spolu obaja skončili v jednej posteli. Vanda okamžite svoje činy oľutovala a dokonca sa musela zdôveriť aj Lei. Ťažobu výčitiek už jednoducho nevedela viac uniesť. Ani to však úplne nepomohlo. Vedela, že sa jej uľaví až vo chvíli, keď sa so svojou neverou prizná aj svojmu ešte stále milovanému priateľovi Evaldovi. Vždy však do toho niečo prišlo.

Nový život - Vanda Evaldovi priznala neveru Nový život - Vanda Evaldovi priznala neveru Zdroj: TV JOJ

Evald musel navyše riešiť smrť svojej "muti". Zdá sa však, že práve teraz prišiel čas na to, aby Vanda konečne vyložila karty na stôl a so svojim ľahkovážnym skutkom sa mu zdôverila. Keď sa Evald spýta na Markov nečakaný odchod a to, prečo nenechal Vande žiadne peniaze, ona to už dlho nevydrží a prizná sa mu, že sa s ním vyspala. Evalda toto zistenie položí na kolená. Najprv mu zomrela mama a teraz zistí, že mu bola jeho priateľka neverná. Okamžite si zbalí kufre a uteká od Vandy preč do hotela. Ako to celé dopadne, sa už dozviete dnes večer v seriáli Nový život

Sledujte Nový život dnes o 20:35 na JOJke!