Marko chce zaplatiť za služby v naturáliách: Prijme Lucia jeho ponuku na sex?

Fešný učiteľ Marko nemá aktuálne kde bývať a má stále hlboko do vrecka. Lucia mu preto bezodplatne poskytla nielen ubytovanie, ale aj stravu. On sa jej však predsa len chce nejakým spôsobom odvďačiť, konkrétne sexom. Táto ponuka však Luciu poriadne prekvapí.

Marko je hotový plejboj a všetky ženy naňho letia ako divé. Najprv sa doňho zbláznila jeho žiačka Lea a potom aj jej matka Vanda. Na rozdiel od Ley si však mladý fešák vybral predsa len staršiu dámu, s ktorou sa dokonca spolu aj vyspali. Tam to však celé skončilo. Potom sa Marko zoznámil s bývalou futbalistkou Luciou, ktorá sa nad ním zľutovala a poskytla mu u seba dočasné útočisko. Jej nový spolubývajúci však nemá dostatok financií na to, aby sa jej odvďačil.

Marko sa chcel Lucii odvďačiť sexom Marko sa chcel Lucii odvďačiť sexom Zdroj: TV JOJ

​Práve preto vymyslel iný spôsob. Marko sa totiž rozhodol, že sa Lucii odvďačí v "naturáliách". Prišiel ku nej do postele, vstúpil do jej intímnej zóny a začal ju masírovať. Športovkyňa však zostala v šoku a rýchlo uviedla veci na pravú mieru. Nechcela, aby sa jej spolubývajúci za poskytnuté ubytovanie, stravu a celkovú pomoc akokoľvek odvďačoval. A už vôbec nie sexom. Marko však zdôraznil, že jemu by prípadný sex tak či onak neprekážalo. Ako na to zareaguje Lucia? To sa dozviete už dnes večer v Novom živote.

Sledujte premiérovú epizódu Nového života dnes o 20:35 na JOJke!