Pre Luciu len to najlepšie? Marko dostal od Paľa poriadnu nakladačku!

Marko sa doteraz zdal byť mimoriadne čestný a odhodlaný človek, ktorý by pre Luciu spravil čokoľvek. Aj preto nemal najmenší dôvod neveriť mu. To sa však zmenilo vo chvíli, keď sa dozvedela, že pred ňou skrýva obrovské tajomstvo.

Na každého raz dôjde. Lucia si už zvykla na to, že od svojich najbližších dvoch chlapov - Evalda ako budúceho otca svojho dieťaťa a Paľa ako najlepšieho kamaráta a večného ctiteľa nemôže čakať žiadne zázraky. Keď však stretla mladého učiteľa Marka, ktorý jej bol ochotný zniesť aj modré z neba, cítila sa ako v rozprávke. Zohnal jej veci pre bábätko a sľúbil, že urobí všetko preto, aby jej nič nechýbalo. Okrem toho sa však tiež nebránil sexu s ňou, čo ona rázne odmietla a zdôraznila, že si cení jeho pomoc v živote, no pri tom to aj končí. O to väčšie prekvapenie však zažila Lucia spolu s Paľom a Evaldom, keď do Fatimy vošla istá mladá tehotná žena so svojou dcérkou.

Marko dostal od Paľa poriadnu nakladačku Marko dostal od Paľa poriadnu nakladačku Zdroj: TV JOJ

Vzápätí za nimi vošiel do krčmy znenazdajky aj Marko. Ako vysvitlo, táto neznáma mladá žena je v skutočnosti jeho partnerka, malé dievčatko je jeho dcéra a dieťatko v brušku je takisto jeho. Keď sa Lucia dozvedela, že Marko jej celý čas zatajoval takéto dôležité skutočnosti, zostala poriadne sklamaná. Tento zdanlivo čestný človek, ktorému stopercentne verila, je taký istý klamár ako ostatní chlapi, ktorých mala doteraz vo svojej blízkosti. Vo veľkom šoku však zostal okrem Lucie a Evalda aj Paľo. Keď sa bývalý futbalista dozvedel, že Marko sa chcel nedávno s Luciou vyspať, dal mu poriadnu nakladačku. Odhalený otecko dvoch detí tak bude mať ešte rozhodne čo vysvetľovať. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!