Betka Stanková z Nového života akoby zastavila čas: Aha, ako vyzerala pred 20 rokmi!

Sympatická herečka aktuálne hviezdi v seriáli Nový život, no jednu z prvých hereckých úloh úspešne odohrala ešte pred dvadsiatimi rokmi. Šlo o český filmový muzikál Rebelové a šarmantná Betka v ňom hrala jednu zo študentiek. Pamätáte si však, ako vtedy vyzerala?

Herečka Alžbeta Stanková stvárňuje jednu z najvýraznejších postáv v úspešnom seriáli Nový život. Hviezdi ako Alena Molnárová, ktorá je manželkou hokejistu Dušana (Milo Kráľ). Okrem toho je to hotová superžena, šikovná editorka a ustráchaná matka, ktorá zvláda nielen rodinu, domácnosť, ale aj kariéru. Diváci JOJky ju však registrujú už niekoľko rokov, keďže hrala aj v seriáloch Panelák, Ako som prežil, Svět pod hlavou či Pravá tvár.

Jednu z prvých hereckých úloh si v začiatkoch svojej kariéry strihla v úspešnom českom filmovom muzikáli Rebelové. Stvárňovala tam extravagantnú a ukecanú študentku Buginu. Hoci od čias premiéry tohto zaujímavého filmu ubehlo už dvadsať rokov, Stanková sa takmer vôbec nezmenila. Síce má iný účes, na chrbte štyri krížiky a vlastnú rodinu, no jej tvár a postava vyzerajú tak, akoby zastavila čas. Nuž, Betka vie, ako na to!