Thomas Kamenár ukázal fotku z mladosti: Odpadnete, ako vyzeral pred dvadsiatimi rokmi!

Sympatický herec a moderátor stvárňuje v seriáli Nový život svojrázneho Evalda. Na pol Slovák, na pol Rakúšan bol odjakživa miláčikom žien a niet divu. Fanúšikom ukázal fotku z mladosti a pri pohľade na ňu je jasné, že určite pomotal hlavu nejednej dáme.

Herec a moderátor Thomas Kamenár je divákom JOJky veľmi dobre známy už niekoľko rokov. V minulosti si ho mnohé diváčky obľúbili v súťaži Páli vám to či ako kuchára a znalca jedla v šou Fajnšmeker. Na istý čas sa zo slovenským obrazoviek stiahol a žil svoj súkromný i profesionálny život v susednom Rakúsku. Tento rok sa však opäť vrátil na JOJku, keď bol obsadený do úlohy futbalového manažéra, Rakúšana Evalda, v seriáli Nový život.

Sympaťák, ktorý bol odjakživa miláčikom žien, so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje prostredníctvom sociálnych sietí. Práve tam sa priaznivcom pochválil archívnou fotkou z mladosti. Snímka pochádza z roku 2001, keď bol Thomas čerstvý dvadsiatnik. Husté tmavé vlasy a uhrančivý pohľad vtedy určite pomotali hlavu nejednej dáme. Jeho srdce však patrí manželke Petre, s ktorou má synčeka Jakubka a dcérku Emilku.

FOTO Thomasa z mladosti nájdete v galérii:

Sledujte premiérové časti Nového života už od utorka 1. septembra o 20:35 na JOJke!