Lieči si zlomené srdce a urazené ego u inej? Dušan a Helenka sa oddali vášnivým bozkom!

Bývalý hokejista prežíva v poslednej dobe naozaj ťažké chvíle. Dlhoročné manželstvo s Alenou sa začalo rúcať po tom, čo si v Prahe našla novú známosť a oznámila mu to tak, akoby si kúpila nové topánky. Dušan má zlomené srdce, cíti sa osamelý a zrazu je toho na neho akosi priveľa.

Harmonické manželstvo Dušana a Aleny sa ocitlo v troskách po tom, čo sa poslušná manželka začala realizovať v Prahe. Budovať si nezačala len kariéru, ale aj nový vzťah, pre ktorý sa k Dušanovi správa ako k úplne cudziemu človeku. Sprvu mu klamala a tvrdila, že mu bola neverná len raz, aj to pod vplyvom alkoholu a nič to pre ňu neznamenalo, realita ale bola niekde úplne inde. V nepríjemnej slovnej prestrelke sa synovi aj manželovi priznala, že u našich susedov niekoho spoznala a svoju budúcnosť vidí práve s ním.

Bývalému hokejistovi sa životné istoty akosi začali rúcať ako domček z karát. Nevera milovanej manželky mu zlomila srdce a urazila jeho ego. Pochopenie v poslednej dobe hľadal najmä u kolegyne Helenky Medveckej, ktorej sa so svojimi problémami zveril. A hoci to vyzeralo tak, že je medzi nimi len priateľstvo, zdá sa, že opak je pravdou. V najnovšej časti Nového života sa energická ryšavka prizná Dušanovi so svojimi citmi a v školníckom byte sa po ňom vrhne ako pes po údenom. Ako sa však zachová Dušan? Podľahne zvodom atraktívnej kolegyne alebo ostane verný svojej nevernej manželke?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život