Šokujúca zmena usadnutého Fedora: Z jeho nového mladíckeho imidžu vám padne sánka!

Fedorov život sa v poslednej dobe zmenil naozaj radikálne. Jeho manželstvo sa ocitlo v troskách po tom, čo si jeho žena našla milenca. Spočiatku smútil, no potom jej neostal nič dlžný a nový život začal aj on!

Pokojný život bývalého profesora Fedora sa v druhej sérii Nového života rozpadol ako domček z karát. Manželke Stele, s ktorou prežil štyridsať rokov, jedného dňa pretiekol pohár trpezlivosti a rozhodla sa vzťah s ním ukončiť. Čiperná dôchodkyňa sa v tom najkritickejšom období zoznámila s vietnamským liečiteľom, do ktorého sa bezhlavo zaľúbila. A to až tak, že sa rozhodla, že s ním prežije zvyšok života a s Fedorom sa rozvedie. Jeho to zasiahlo natoľko, že sa pokúsil o samovraždu a skočil zo strechy. Našťastie, nič vážne sa mu nestalo a skončil len s vyvrtnutým členkom.

Pod vplyvom Paľa Cviklu sa stretol s luxusnou prostitútkou Irenkou a tá radikálne zmenila jeho pohľad na svet. Znovu našiel stratenú životnú energiu a k Stele sa už nechcel vrátiť, ani keď to ona sama chcela. Novú životnú etapu posilnil aj prácou učiteľa na miestnej škole. Aby nikto viac nepochyboval o tom, že Fedor je nový človek, rozhodol sa pre šokujúcu zmenu imidžu. Kompletne vymenil šatník, dal si urobiť náušnicu do ucha a piercing do pupku. Rozhodol sa aj pre tetovanie a dokonca zmenil aj svoj slovník. Z usadnutého profesora na dôchodku sa tak razom stal mladícky pôsobiaci rebel v rokoch. Ako na jeho nové ja zareaguje jeho okolie?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život