Slovenský šoubiznis plný bábätiek: Tieto rozkošné detičky sa narodili v roku 2020!

V roku 2020 bolo v slovenskom šoubiznise množstvo krásnych tehuliek, ktoré sa na sociálnych sieťach pýšili nádhernými fotkami. Z viacerých celebritných párov sa stali rodičia a momentálne si užívajú radostné chvíle so svojimi bábätkami.

Rok 2020 bol v slovenskom šoubiznise naozaj výnimočný a to najmä preto, lebo sa doň narodilo azda najviac bábätiek. O nového člena sa rozrástlo množstvo rodín a uplynulé Vianoce boli ich prvé spoločné. Moderátorom obľúbenej relácie Všetko čo mám rád sa takmer v rovnakom čase narodili svorne dcérky. Štefan Skrúcaný má malú Ellu a Ondrej Kandráč zas rozkošnú Marušku. Synček Kristián sa narodil moderátorke Barbore Krajčírovej a chlapec Maťko sa vypýtal do rodiny Martina Chynoranského. V hereckých kruhoch sa tiež narodilo niekoľko detičiek. Natália Germáni má s partnerom Martinom Valihorom dcéru Zunu, Kristína Greppelová s manželom Tomášom Palonderom dcéru Charlotte, Barbora Ďurovčíková s manželom Jánom Ďurovčíkom majú synčeka Janka a Robo Jakab s manželkou Aničkou oslavovali prvé Vianoce s dcérkou Agnes.

Drobcami sa to hemžilo aj medzi spevákmi. Monike Bagárovej sa narodila dcéra Rumia, Márii Čírovej syn Ruben a Daniele Nízlovej dcéra Linda. Rodina sa rozrástla aj u Adama Ďuricu, ktorý ma synčeka Benjamína a u Majka Spirita, ktorému manželka Mária priviedla na svet dcéru Ariu. Bábätká pribudli aj do rodín športovcov. Boxer Tomi KID Kovács má syna Dávida, majster bojových umení Attila Végh má syna Attilu, extenistka Dominika Cibulková porodila syna Jakuba a hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi robí radosť dcérka Bella.

Všetkých rodinkám srdečne blahoželáme a prajeme veľa krásnych spoločných chvíľ!