Paľo Cvikla si opäť zamiesil na poriadny problém: Aha, ako riskoval s dcérkou Paulínkou!

Bývalý futbalista je odjakživa akýsi magnet na prekérne situácie. Hoci si Lucia myslela, že sa to s narodením dcérky Paulínky zmení, nestalo sa tak.

Niekdajší futbalista Paľo Cvikla bol odnepamäti veľký búrlivák a problémový muž. Ženy striedal ako ponožky, veľa pil, ešte viac žúroval a o zodpovednosti sa u neho vôbec nedalo hovoriť. Aspoň trošku sa ho podarilo skrotiť Lucii, pri ktorej sa ako-tak zmenil. No „problémové gény“ má zrejme hlboko pod kožou. Starostlivá ryšavka si to uvedomuje a aj preto mu dcérku Paulínku akosi nechcela zveriť do opatery. Radšej od únavy odpadávala, než by mu dala dieťa na starosť.

Paľo sa však vzoprie a konečne si u Lucie vydupe, aby mu Paulínku dala aspoň na pár hodín. No nebol by to Cvikla, ak by sa niečo neskomplikovalo. Počas jazdy v aute si všimol, že bábätko menej plače, keď ručička na tachometri ukazuje vysoké čísla. A tak neváhal a s dieťaťom v autosedačke sa v meste zahral na automobilového pretekára. Jeho rýchlu jazdu zaregistrovali policajti a tak ho neminie pohovor s mužmi zákona. Podarí sa to Paľovi ako vždy ukecať alebo bude pykať za svoje riskantné správanie s dieťaťom v aute? Dozvie sa to Lucia a bude mu vedieť dôverovať?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život