Definitívna bodka za ich vzťahom? Žiarlivý Miro a rozzúrená Lea sa poriadne posekajú!

Extravagantnú tínedžerku nevzali na umeleckú školu a ostali jej len oči pre plač. Oporu hľadala vo svojom frajerovi, no bolo to márne.

Rebelka Lea Cviklová a futbalista Miro mali od prvej série tak povediac turbulentný vzťah. Raz sa rozišli pre jeho zálety, druhý raz pre ten jej. Stále si však k sebe vedeli nájsť cestu. No zdá sa, že teraz sa im cez vzťahové problémy tak ľahko nepodarí prehrýzť. Keď Leu neprijali na umeleckú školu, zažila obrovské sklamanie. Všetci ju utešovali, no slová nádeje nepadali na úrodnú pôdu. Tínedžerka bola zrútená a dúfala, že oporu nájde aspoň u Miro. No mýlila sa. Chcel jej zdvihnúť náladu a tak ju pozval na poriadnu párty na chate.

Lenže alkohol a zábava boli to posledné, na čo mala Lea náladu. Sprvu sa vyhovárala, no napokon mu všetko vytmavila a párik sa poriadne pohádal. Nepríjemný telefonát bol však len slabým odvarom toho, čo príde v dnešnej časti. Miro sa totiž z chaty vráti a uvidí, ako sa Lea veľmi dôverne rozpráva s čudákom Števom. V mladom mužovi vzkypí žiarlivosť a frajerke urobí poriadnu scénu. Lea sa taktiež neudrží na uzde a rozzúrená mu vykričí všetko, čo má na srdci. Extravagantnej kráske v istom bode dôjde trpezlivosť a Mira vyhodí nielen z bytu, ale i zo svojho života. Znamená to definitívnu bodku za ich krehkým vzťahom?

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život