Na chate sa konečne pohli ľady v ich vzťahu: Odpadnete, čo sa udeje medzi Leou a Števom!

Nesúhlasia s dospelými a ich názormi, idú proti prúdu a chcú si žiť vlastný život podľa svojich predstáv. Takí sú tínedžeri Lea a Števo zo seriálu Nový život, ktorí sa k sebe na prvý a aj na druhý pohľad dokonale hodia.

Keď sa rebelka Lea po prvý raz stretla so Števom, ktorý pôsobil ako čudák, okamžite medzi nimi preskočila povestná iskra. Boli naladení na rovnakej vlne a obaja si to hneď uvedomili. Niet preto divu, že mladík z polepšovne si chcel svojskú krásku získať. Aj keď je ukončenie strednej školy proti jeho presvedčeniu, rozhodol sa, že to riskne. Ak by urobil diferenčné skúšky, bol by totiž Leiným spolužiakom. Zahryzol sa do štúdia a v kútiku duše dúfal, že sa mu podarí uspieť na oboch frontoch – dostať sa na školu i zbaliť Leu.

Svoje nádeje vkladal do chaty, na ktorej mali dokonca spoločnú izbu. Tam sa však sprvu viac hádali, než zbližovali. Napokon si k sebe našli cestu počas posledného dňa výletu. Keď sa po príchode „do reality“ mali rozlúčiť, bolo im obom akosi ťažko. Navyše, Števo nasledujúci deň čakali rozhodujúce rozdielové skúšky. Lea prijala jeho návrh a pomohla mu so záverečným opakovaním. V deň D nastane situácia, v akú nedúfal ani samotný Števo. Krátko pred nastúpením na diferenčnú skúšku ho Lea z ničoho nič vášnivo pobozká. Mladík bude veľmi prekvapený, no zároveň šťastný, pretože to berie ako prísľub niečoho krásneho. A to sa aj udeje! Rebelka si totiž uvedomí, že Števo je chlapec ako stvorený pre ňu a konečne náklonnosť voči nemu preváži nad jej tvrdohlavosťou. Po skúške spolu skončia v školníckom byte a o vzájomné nežnosti rozhodne nebude núdza. Dajú sa teda mladí rebeli konečne dokopy alebo ich len prevalcuje chvíľková eufória?

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život