Lucia sa dostane do vývrtky pre Paľovu poznámku: TOTO nikdy nehovorte žene po pôrode!

Bývalá futbalistka, ktorú v seriáli Nový život stvárňuje Helena Krajčiová, bola vždy veľká pohoďáčka. Nikdy neriešila veci, ktoré ženy zvyknú trápiť. No, zdá sa, že po pôrode sa to u nej zmenilo!

Lucia bola vždy nad vecou a malicherné záležitosti nikdy neriešila. V partii bola vždy skôr len ďalším „chalanom“, než jedinou ženou. Zrejme aj preto sa jej podarilo získať si srdce neskrotného Paľa Cviklu, ktorý sa pri nej radikálne zmenil. Páčilo sa mu, že je iná než ostatné ženy a to ho na nej priťahovalo. Pod vplyvom hormónov z tehotenstva a mamičkovských povinností sa však čoraz viac začína zaoberať vecami, ktoré nikdy predtým neriešila. A Paľo je z toho pochopiteľne tak trochu vykoľajený.

V najnovšej časti sa mu Lucia posťažuje, že sa cíti tučná. Keď jej na to povie, že sa teší, že má aj cici, aj rici a je ju tak za čo chytiť, urazí sa. Každé ďalšie slovo od Cviklu bude len prilievaním oleja do ohňa a Lucia sa pre jednu poznámku dostane do poriadnej vývrtky. Dvojica sa samozrejme ostro poháda a zo situácie vyplynie pre Paľa dôležitá životná pravda – žene po pôrode netreba nikdy komentovať jej váhu či vzhľad postavy. No nebude už neskoro? Podarí sa mu s Lucou udobriť?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život