Už úplne na Leu zabudol? Števo sa bez hanby vrhne na učiteľku Irenku a vyzná jej lásku!

Od začiatku bolo jasné, že so Števom budú problémy a nikto to s ním ľahké rozhodne mať nebude. No málokto by čakal, že len krátko po tom, čo sa dá dokopy s Leou, to už bude skúšať na inú ženu. A dokonca na svoju vlastnú učiteľku!

Nesúhlasia s dospelými a ich názormi, idú proti prúdu a chcú si žiť vlastný život podľa svojich predstáv. Takí sú tínedžeri Lea a Števo zo seriálu Nový život, ktorí sa k sebe perfektne hodia. Trvalo nejaký čas, kým si k sebe našli cestu, no po prelomovej chate a vydarených diferenčných skúškach sa to medzi nimi konečne zlomilo. Dali sa dokopy a boli spolu šťastní. Lenže, ako sa hovorí, šťastie je vrtkavé a v Števovom prípade to platí azda dvojnásobne.

Keď v škole spoznal učiteľku Irenku, okamžite ho zaujala svojimi správnymi názormi a pohľadom na život. Jeho sympatie a záujem voči zrelej žene sa zo dňa na deň prehlbovali až vyústili vo veľkú náklonnosť. Tú dal Števo svojej učiteľke veľmi jasne najavo a začal za ňou doslova doliezať. Dostane sa to až do situácie, že sa v kabinete výchovného poradcu po Irenke doslova vrhne, vyzná jej lásku a začne ju bozkávať. Ako to napokon celé dopadne? Dostane Števo rozum a bude s Leou alebo ho vášeň k bývalej prostitútke doslova prevalcuje?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život