Pochopili, že ich škandalózny vzťah nemá budúcnosť? Ostrá hádka medzi Števom a Irenkou!

Medzi učiteľkou s kontroverznou minulosťou a problémovým študentom sa pomerne rýchlo vybudovala silná náklonnosť, ktorá sa im však obom akosi vymkla spod kontroly. Dali sa dokopy, no zdá sa že ich krehký vzťah dlho nevydrží. Už pri prvej príležitosti sa totiž poriadne posekajú!

Romantický vzťah medzi učiteľom a žiakom je pomerne kontroverznou a tabuizovanou záležitosťou, no ani zďaleka nie nereálnou. Dôkazom sú Števo a Irenka, ktorí sa do seba zahľadeli a akosi z toho nedokázali vykorčuľovať. Že to nie je veľmi etické, si sympatická učiteľka uvedomovala od začiatku, a preto sa tomu bránila. Vedela, že by ju to mohlo stáť kariéru ako aj posledné zvyšky dobrej povesti. Zrelá žena si však chlapca z detského domova svojimi názormi, pohľadom na život a empatiou tak získala, že ju svojou náklonnosťou a pozornosťou bombardoval dovtedy, kým mu nepodľahla.

Napokon obaja odhodili zábrany a bezhlavo sa vrhli do škandalózneho vzťahu. Po prvom intímnom zblížení však bude Irenka požadovať, aby sa Števo s Leou rozišiel. Pobláznený chlapec bude rozhodnutý urobiť všetko pre to, aby mohol byť so ženou svojich snov a tak vzťah so spolužiačkou expresne ukončí. Nádejal sa, že tak konečne budú môcť svoju lásku ukázať celému svetu. Keď však o tom povie Irenke, strhne sa medzi nimi ostrá hádka. Števo si totiž neuvedomuje, že ak sa ich vzťah prevalí, môžu čeliť drsnému lynču a obaja sa tak môžu v Trenčíne nadobro odpísať. Znamená táto hádka definitívny koniec ich mladej lásky?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život